Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Tuzlarije : Dali gospoda na vlasti u ministarstvu razmisljau o
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
senada
Nivo: Novi forumaš
Registriran(a): 23-09-2012
Odgovori: 10
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Dali gospoda na vlasti u ministarstvu razmisljau o
Bez chatanja molim

Ja sam samohrana majka koja zivi od 152km stalnenovcane pomoci i 35 mi sin dobiva za kartu od cega sto svatko zna da nemozes dici tu sumu vec da podizes 180 .m znaci sa tim novcem Ja moram zivjeti ,placati obaveze i odlicnog ucenika skolovati u srednjoj skoli .
Dok gospoda NEDAJE nam socijalnu pomoc od 27 u mjesecu jer nemogu usvojit budzet dok je SDP prestavnik na vlasti ?Zanimljivo ??
Dali se ta gospoda koja za par sati zapita "KAKO ZIVE POJEDINCI" u gradu ili su na rubu bjede sto im isto ministarstvo neda da rade jer "IMAJU STALNU NOVCANU" koja kako rekoh iznosi 152KM.
Izgleda se nebrinu za narod vec da sto vise sebi doprinesu . Pa nece novac u grob ponjeti. Ja licno vec sad ocekujem da mi iskljuce struju i ostalo po kuci ??A djete za nju idem po 2 dana cistim kucu da mi neko da 30 km da mogu djetu prevoz i za uzinu dati
SRAM IH BILO sta nas briga dali je SDP ili neka druga stranka u skupstini
Ocekuju sutra bolje TESKO . moje djete odlicno je ja imam 2 skole bolesna sam sta da umremo oboje od gladi ili da mi sin napustu srednju iako ima sve petice zato sto njegova mama ne moze radit i ide da "na prosi" da ga skoluje .
NEKA IH JE NA SRAMOTU STA RADE

[Edited by senada on 11-04-2013 at 08:07 GMT]

11-04-2013 at 07:43 | Ukljuèi u odgovor
senada
Nivo: Novi forumaš
Registriran(a): 23-09-2012
Odgovori: 10
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Dali gospoda na vlasti u ministarstvu razmisljau o
Bez chatanja molim

citat:
senada wrote:
Ja sam samohrana majka koja zivi od 152km stalnenovcane pomoci i 35 mi sin dobiva za kartu od cega sto svatko zna da nemozes dici tu sumu vec da podizes 180 .m znaci sa tim novcem Ja moram zivjeti ,placati obaveze i odlicnog ucenika skolovati u srednjoj skoli .
Dok gospoda NEDAJE nam socijalnu pomoc od 27 u mjesecu jer nemogu usvojit budzet dok je SDP prestavnik na vlasti ?Zanimljivo ??
Dali se ta gospoda koja za par sati zapita "KAKO ZIVE POJEDINCI" u gradu ili su na rubu bjede sto im isto ministarstvo neda da rade jer "IMAJU STALNU NOVCANU" koja kako rekoh iznosi 152KM.
Izgleda se nebrinu za narod vec da sto vise sebi doprinesu . Pa nece novac u grob ponjeti. Ja licno vec sad ocekujem da mi iskljuce struju i ostalo po kuci ??A djete za nju idem po 2 dana cistim kucu da mi neko da 30 km da mogu djetu prevoz i za uzinu dati
SRAM IH BILO sta nas briga dali je SDP ili neka druga stranka u skupstini
Ocekuju sutra bolje TESKO . moje djete odlicno je ja imam 2 skole bolesna sam sta da umremo oboje od gladi ili da mi sin napustu srednju iako ima sve petice zato sto njegova mama ne moze radit i ide da "na prosi" da ga skoluje .
NEKA IH JE NA SRAMOTU STA RADE

11-04-2013 at 08:04 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: BUCO, fahro48, harisalic, Imas po marke?, joja, korn, ljiljan, pcelica, sandra, Speirs
FORUM : Tuzlarije : Dali gospoda na vlasti u ministarstvu razmisljau o New Topic Post Reply

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net