corav, ruzan, glup Nivo: Forumski vuk zini da ti...
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: 4-ti sprat na lijevo Odgovori: 458 IP: Maskiran
|
Re: u tuzlanskim školama i obdaništima haraju vaške
citat: Nadimak wrote:
XXI vijek.Vaške haraju. Nebriga roditelja ili osoblja ustanova, gdje djeca borave.
Ma to je normalna stvar i u zemljama kao su Engleska, Danska, Belgija, Spanija - to je sto ja znam, a sigurno ih ima jos. I ne gleda se to kao neki pretjeran problem. Kupis sampon, operes kosu i manje-vise rijesen problem do naredne "epidemije".
[Edited by corav, ruzan, glup on 25-05-2008 at 21:06 GMT]
[Edited by corav, ruzan, glup on 25-05-2008 at 21:07 GMT]
|
25-05-2008 at 21:06 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zara Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 06-01-2007 Lokacija: U mislima Odgovori: 11515 IP: Maskiran
|
Re: u tuzlanskim školama i obdaništima haraju vaške
citat: Nadimak wrote:
XXI vijek.Vaške haraju. Nebriga roditelja ili osoblja ustanova, gdje djeca borave.
Hm, kako reagovati na ovo, ja sam se evo iznervirala...zasto uvijek po vaspitacima i nastavnicima?
Ucitelj je tolikosvestran danas u svom pozivu da ti kolega nemas pojma. I ucitelj moras biti, i medicinar i socijalni radnik i sudija i sta sve jos ne...i ocekujes od nas da kupamo tudju djecu...valjda rodtelj treba da brine o higijeni djeteta, mi to radimo kada su djeca u ustanovi )skolau mom slucaju), nije mi mrsko obrisati djetetu nos, oprati dijete ako naglo i slucajno povrati, a desi se...molim te, ovaj drugi dio tvog posta uopste ne stoji, kakda primijetimo nesto, odmah zovemo dom zdravlja da dodju i pregledaju djecu.
Ako nesto ne znas, prvo se raspitaj a onda sudi.
Pozdrav.
|
25-05-2008 at 22:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 29
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Otpisane teme : Daje ili uzima mito isto je |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|