Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.


FORUM : Politika : Nikšiæ: Zatekli smo nered i bezvlašæe
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
wolfofgreenforest
Nivo: Forumas sa iskustvom
Èovjek je èovjeku grob
Registriran(a): 02-11-2007
Odgovori: 36
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Nikšiæ: Zatekli smo nered i bezvlašæe

"Svemu Turci ukraj staše, tvrdoj haši ne mogaše." Hašati i samo hašati! A evo kako to zvuèi iz èeljusti visokopozicioniranog niskosotnog izvršnog šegrta vlasti predvoðne ZL-om:
NEKO

citat:
... alternativa pobjedi SDP-a na iduæim izborima “mrak, nazadak, kriminal i korupcija, dezintegracija zemlje”

Pobjeda Zlatka Lagumdžije na sljedeæim izbrima je nastavak mraka, nazadka, kriminala i korupcije te dezintegracija zemlje.

citat:
SDP je prva linija odbrane BiH i ta linija nikad neæe pasti”, naglasio je Nikšiæ.

KVISLING
[youtube http://youtu.be/FKidsbGjW6o[/youtube]
Umjesto da, 02. maja 1992. godine, okupatoru kaže: "Iš, ovo je suverena država. Usto, ukoliko nisi informiran, Miloševiæ ti je (12. aprila 1992. godine!) formirao SRJ i (27. aprila 1992. godine!) JA, Miner je "Zlatko Lagumdžija, sluèajni prolaznik." Za odigranu ulogu "sluèajnog prolaznika" Miner je, 1993. godine, nagraðen predsjednièkim mjestom u Vladi RBiH. Da bi mogao odigrati dodijeljenu mu ulogu, odnosno izvršiti misiju kojoj je cilj uništenje socijaldemokratske ideje po bh-nebom, Izetbegoviæ je Minera protežirao u predsjednika SDP-a BiH, 1997. godine. Prvi Minerov ozbiljan test bio je pokušaj legalizacij ilegalnog daytonskog ustava, tj. omoguæavanje disolucije BiH, i to po modelu disolucije SFRJ. Sljedeæi Minerov test je državni udar, odnosno povratak Izetbegoviæa i njegovog kvislinškokriminalnog štaba, nakon Minerovog ciljano organiziranog krkanluka pred zgradom Parlamenta BiH.

citat:
“Neæemo dati mira onima koji su mislili da æe njihova pljaèka i kriminal ostati nekažnjeni. Ova zemlja ne smije biti društvo u kojem se kriminal isplati. Bit æemo društvo u kojem se kriminal kažnjava, a rad i poštenje nagraðuje. Bit æemo tako društvo jer to hoæe narod. To je misija SDP-a i mi smo danas ovdje da jasno poruèimo svima: Kaznit æemo kriminal!”, kazao je Nikšiæ.

Vlast predvoðena ZLom! = Kadija te tuži, kadija ti sudi! = Tamni vilajet! / SMRT TAMNOM VILAJETU!

citat:
“Moramo ubaciti u petu brzinu i jasno pokazati da smo jedina napredna snaga u BiH. Ne postoji alternativa SDPu na narednim izborima. SDP mora biti najjaèa politièka stranka u BiH, ako želimo da BiH postane jaka država. Znam da to svi ovdje želimo i znam da to želi ogromna veæina graðana ove zemlje. Zato svi moramo postati SDP i zajedno krenuti ka takvoj domovini”, zakljuèio je.

Pošto je SDP BiH = Zlatko Lagumdžija, znaèi svi moramo postati kvislinzi i kriminalci.

Kada se dizala kuka i motika, obznanjeno je ko održava na vlasti Izetbegoviæevu vlast, od 2010. ponovo predvoðenu Zlatkom Lagumdžijom - ZL-om. Da spašavaju tzv. bošnjaèka (èitj: kvislinško-kriminalna) proèelja: (1) Krkan banjaluèki je otrèao po pomoæ u Beograd, (2) Krkan zagrebaèki je dorèao u Mostar, (3) Osmanlija je dotrèao u Sarajevo, (4) Krkan beèki je bio vidno uznemiren. I sve to stoga što su neupitno svjesni da jedino sa Izetbegoviæevim proèelnicima (Zlatkom, Fikretom, Harisom, Seferom, Sulejmanom, Fahrudinom, ...) mogu završiti ratom zapoèto: b o s n o c i d! Taj proces je u završnoj fazi gdje vlast predvoðena ZL-om, uz materijalnu nesigurnost graðana, agresivno eksponira ustavno-pravnu nesigurnost. U civiliziranim društvima, nasrtaj na ustavno-pravni integritet graðanina je antidržavni te i teroristièki èin.

VLAST PREDVOÐNA ZLATKOM LAGUMDŽIJOM - ZLOM! = KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI! = TAMNI VILAJET!
S M R T T A M N O M V I L A J E T U!

Èak ni najokorjelije izjave Moljèevih šegrta nisu bile zagaðene sa ovoliko malignog smeæa sa koliko je zagaðena izjava Minrovog šegrta, Neke. Stoga bi bilo nužno da se bh-djeca veæ u jaslicama zapoènu upoznavati sa novom bh-pošašæu, ispoljenom kroz teror nad zdavim razumom, a zvanom NEKOIZAM.
30-03-2014 at 23:10 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 49
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: *touch*, Aci, andjapuppy, bosanka_no1, clippoutline, iskreni tuzlak, Oblakovich, sabko, ziga_zage
FORUM : Politika : Nikšiæ: Zatekli smo nered i bezvlašæe New Topic Post Reply



Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?




Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright 2001 STRING
Osmrtnicama ba smrtovnice