Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
Gotovo je, blizi se ljeto, suknjice, majice, kostimchichi ...danas sam bila kod Dr dijetologa...
mogu vam samo rec (jer necu nikog na savjesti ako odapne, dijeta je striktno individualna ) ...laze ba...nije individualna ...pocetak je isti,razlike su vrlo male ...znam par ljudi koji su isli kod njega i bogami...
...i sto je najvaznije , vec nakon 10-tak dana se vide rezultati, tako da mu ga to dodje kao input da ides dalje
...jedino me malo brine sto cika doktor ima min. kvintal i po ali mozda se njemu tako svidja... 
pocinjem nakon ovdasnjih uskrsnjih praznika...nisam bas toliki mazohista jbg da gledam a oni da jedu ... 
Dijeta mi je poznata...ali nije tipicna hiperproteinska, bazira se na "shokiranju" i ubrzanju metabolizma , tako da i je reko da kad odlucim , nema nazad...
jah...ahahahah...u medjuvremenu zvoni njemu mobilni..."evo" kaze " jedna od mojih pacijenata" ...i dere se covjek NOOOOO, NO, NO ,MA REKO SAM TI NOOOOOOOOOOO... NE SMIJES PIZZU SAD...MA NEMA VEZE STO JE BEZ ICEG...
...kad ne krepah od smijeha ...necu valjda i ja tako...
Elem , reko, kad pocnem, valja mi se striktno pridrzavat njegovih savjeta i zvat ga ili mu pisat na mail raport svaki drugi dan, nakon cega ce mi(u zavisnosti valjda od rezultata)reci sta da jedem sljedeca 2 dana i sve tako...
joj mi uzine  paz vam te neke stvari vaze tokom citavog tog procesa) - NEZASLADJENI ZELENI CAJ I 1 LIMUN(da ga ogulim i pojedem ko jabuku ) ...probala ja to danas i bogami funkcionise...prosla glad a dje i nece -pozlilo mi hebote
|
04-04-2009 at 01:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
citat: Lida wrote:
a još kad se tome doda sabahile dvije-tri narandže i tri-èetiri èaše vode, pravo funkcioniše stvarno, nezezam se
e to kad bi me prostrugalo na sabahu , ja ne bi mogla ustat na noge
Sve je to u redu , ljeto i tako to ... ali bas za dorucak narandze i voda to kod mene ne bi sljakalo...za veceru inekako (al bez vode) ,a ostalo nema sanse
btw..ima jedna zena u mojoj firmi koju ja pamtim kao "jako" debelu ...i nakon nekoliko godina , vidim ja nju i ne mogu da vjerujem bukvalno zene pola nema...Kazu bila na nekakvoj "americkoj dijeti" (ili tako nekako) i stvarno za ne povjerovat....medjutim prodje jedna godina , kad , zena opet u svom "starom" izdanju vratile se kile!! Koji je to fazon , gdje je ona pogrijesila , nemam pojma...ali ocigledno da je dijeta bila kratkotrajna i bezuspjesna!!
[Edited by andjela on 18-04-2009 at 23:17 GMT]
|
18-04-2009 at 23:16 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|