Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Re: Sta je za rucak?
citat: sunce wrote:
Nisam jos
normalno sam rucala pa se valjda to u meni smutilo , ali hocu, bas sam gledala recepte a ni shiva se ne javlja pa kontam je li ok sve s njom. Kako stavi recepte nestade 
cuj nestade sve ok sunce
ja se drzim one izreke " svuda podji svojoj kuci dodji"
Kod nas sunce ugrijalo, malo basta malo ruze i prodje dan.
A sto se tice vitamina u pravu si, prava vitaminska bomba. Inace vecina djece ne voli voce i povrce... moju najmladju kcer, ne mozes natjerati da pojede citavu bananu nego nas dvije polovimo.( Jabuku voli)A kad joj napravim sejk od 2-3 banane, sa mlijekom, obozava. Tako da ujutro prije skole popiju rado "smuti" sad je vrijeme kada sve mogu nabaviti frisko. Zimi ima ona zamrznuta vrecica sumskog voca...Stalno eksperimentisem,dodam meda, kurkumu, nekad sremos ili bijeli luk.(meni)
Tema je sta je za rucak, pa ja nisam stigla ni rucati, sad se sjetih, sem pokoju jagodu iz baste.
|
03-06-2015 at 19:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 20
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Bozica, damcho, Donji Mosnik, ekolog, enko, fmjazz1973, JelenaStojkovicMiric, MojaLelaa, nile, Soul 0711, tdituning, vikalj
|
FORUM : Gastronomija : Sta je za rucak? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|