Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kraj prijateljstva
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Abulafija
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 02-07-2004
Odgovori: 28828
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Kraj prijateljstva
Bez chatanja molim

citat:
djevica wrote:

sve se da dogovoriti kad su ljudi naravni evo ovako kao ja npr. ;hanka

Znao sam ja da na tebe mogu racunati, daj sliku (obnazenu naravno, i to svoju), mores na mail, al ako nisi plaho stidljiva mores i ovdje, nek se i drugi obraduju
21-05-2008 at 15:00 | Ukljuèi u odgovor
cica

Registriran(a): 12-02-2008
Odgovori: 18418

icon Re: Kraj prijateljstva
Bez chatanja molim

besmireeee ....ko je to tebe nasikiro, da nije gaga tvoja

21-05-2008 at 15:02 | Ukljuèi u odgovor
djevica

Registriran(a): 13-01-2007
Odgovori: 2767

Bez chatanja molim

citat:
Abulafija wrote:

Znao sam ja da na tebe mogu racunati, daj sliku (obnazenu naravno, i to svoju), mores na mail, al ako nisi plaho stidljiva mores i ovdje, nek se i drugi obraduju

hahahahahaha ako jednom skrenem s uma more bit i to a što baš obnaženu ccccc možel šta onako pristojno u košuljici i tako to
21-05-2008 at 15:04 | Ukljuèi u odgovor
Abulafija

Bez chatanja molim

citat:
djevica wrote:

hahahahahaha ako jednom skrenem s uma more bit i to a što baš obnaženu ccccc možel šta onako pristojno u košuljici i tako to

Ne treba fala
21-05-2008 at 15:06 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Registriran(a): 07-07-2004
Odgovori: 16483

Bez chatanja molim

citat:
Abulafija wrote:

jel ti to tako isches od svake? pratim ja tebe...samo ti...
21-05-2008 at 15:13 | Ukljuèi u odgovor
Abulafija

Bez chatanja molim

citat:
Tanitha wrote:

jel ti to tako isches od svake? pratim ja tebe...samo ti...

Nije ba vidis da me ova djevica nutka, a ja reko neka fala, dat ce meni Tanifa, svakako je nakastila, samo eto.... u dvije rijeci stalo
21-05-2008 at 15:15 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Bez chatanja molim

citat:
Abulafija wrote:

Nije ba vidis da me ova djevica nutka, a ja reko neka fala, dat ce meni Tanifa, svakako je nakastila, samo eto.... u dvije rijeci stalo

joj jadan ti de ba djevice ostavi cojka...i on je Besmirova manje-vise tajna ljubav...

zacata temu...

elem, ja se volim druziti i teze mi pada kad me pravi prijatelj(tj. prijateljica-jer ne vjerujem plaho u M-Z prijateljstva) zayebe nego "simpatija" ali nisam bas talentovana u odrzavanju tih pravih prijateljstava iako mi je stvarno stalo,mislim...rijetko zovem, jos rijedje pisem , slabo dolazim ...ovdje gdje zivim ih i nemam ,ovdje su samo sporadicna druzenja s ljudima koji mi ama bas nista ne znace.
21-05-2008 at 15:32 | Ukljuèi u odgovor
besmir
Nivo: Guest

Bez chatanja molim

citat:
cica wrote:
besmireeee ....ko je to tebe nasikiro, da nije gaga tvoja ???

Nije niko, onako prièamo. A Gaga je zlatna i prezlatna, znaš kakva je ona vjerna prijateljica :2h :2h :2h
21-05-2008 at 15:51 | Ukljuèi u odgovor
weasel
Nivo: Guest

Bez chatanja molim

Ja imam i previse prijatelja.K´o magnet sam za ljude.I ne samo ja vec i zena.Ja nafatam sa jedne strane a ona sa druge...I onda se uhvatimo za glavu,jer je previse ,nemozes izmoc fizicki.Onda se valja rjesavat "prijatelja" na neki nacin a da se ne naljute?

Evo sada za vikend,skupilo se nas 5-6 standardnih i jos pokoji.Pojeli smo samo jedno jagnje 5-6 kila cevapa i toliko rozbrati,dok se jagnje peklo.Popili desetak flasa viskija.Istovremeno,zena ima svoju festu sa svojim kolegama kod kuce.Razidjemo se oko deset i ja kuci onako dobro ubijen,pa fino nastavim sa zeninim kolegama hocu reci kolegicama ...To je malo i mucno,jer u medu si a nesmijes laznuti,ali kako god,osvanu Nedjelja i ja fino u saunu pa na bazen da se povratim...I povratim se ali sve boli,kad predvece zove me jaran,inace moj bivsi travar,kojeg nisam vidio preko pola godine jer je odselio.I dodje on,donese trava,i sta cu kucu,malte ne do ujtru...Malo sam i odspav´o ali na poslu k´o drakula,oci crvene,ma strahota jedna...

Citava prica navodi na zakljucak,kako prijateljstvo uopste nije lagano.Cak sta vise,moze biti stetno za zdravlje -uz enormno psiho-fizicko zamaranje

21-05-2008 at 15:53 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Bez chatanja molim

citat:
weasel wrote:
Ja imam i previse prijatelja.K´o magnet sam za ljude.I ne samo ja vec i zena.Ja nafatam sa jedne strane a ona sa druge...I onda se uhvatimo za glavu,jer je previse ,nemozes izmoc fizicki.Onda se valja rjesavat "prijatelja" na neki nacin a da se ne naljute?

Evo sada za vikend,skupilo se nas 5-6 standardnih i jos pokoji.Pojeli smo samo jedno jagnje 5-6 kila cevapa i toliko rozbrati,dok se jagnje peklo.Popili desetak flasa viskija.Istovremeno,zena ima svoju festu sa svojim kolegama kod kuce.Razidjemo se oko deset i ja kuci onako dobro ubijen,pa fino nastavim sa zeninim kolegama hocu reci kolegicama ...To je malo i mucno,jer u medu si a nesmijes laznuti,ali kako god,osvanu Nedjelja i ja fino u saunu pa na bazen da se povratim...I povratim se ali sve boli,kad predvece zove me jaran,inace moj bivsi travar,kojeg nisam vidio preko pola godine jer je odselio.I dodje on,donese trava,i sta cu kucu,malte ne do ujtru...Malo sam i odspav´o ali na poslu k´o drakula,oci crvene,ma strahota jedna...

Citava prica navodi na zakljucak,kako prijateljstvo uopste nije lagano.Cak sta vise,moze biti stetno za zdravlje -uz enormno psiho-fizicko zamaranje

a jel to ona grupa "anonimnih debeljuca" ili "anonimnih alkosa" ?
...oops nisu vise anonimni
pa dobro...svako ima svoj nacin biranja prijatelja...zamisli Weasela kako se druzi sa vegetarijancima...ma nema sanse...

21-05-2008 at 16:09 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: BUCO, fahro48, harisalic, Imas po marke?, joja, korn, ljiljan, pcelica, sandra, Speirs
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kraj prijateljstva New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net