TUZLARIJE - SHOWBUSINESS

03.05.2005.
Kad romansa uslijedi tek poslije ševe...
Kelly nikad nije oklijevala pokazati svoje čari, a onda je upoznala Billyja onda može doći do neugodnosti prilikom montaže filma, jer se sretni par prvi put poševio lažno, pred kamerama.



Od samih početaka filma nije nikakva novost da se dvoje glumaca koji su se upoznali na snimanju filma zaljube, prohodaju, pa čak na kraju i vjenčaju. Humphrey Bogart i Lauren Bacall, Elizabeth Taylor i Richard Burton itd... Najnoviji takav primjer su Billy Zane (negativac iz ˝Titanica˝) i engleska ljepotica Kelly Brook, koji su postali par nakon zajedničke glume u trileru ˝Three˝ redatelja Stewarta Raffilla, snimanom prošle godine, koji još nije ni dospio u kina.



Producenti su Kelly angažirali zbog njenog atraktivnog izgleda, računajući da će tako privući mušku publiku u kina, te je tu dosta golotinje i ljubavnih scena sa Zaneom. No, dotično dvoje su se snimajući zajedno zaljubili, sretno se pojavljuju u javnosti i drže za ručice - i odlazak do matičara je u igri - te im, premda sada skupa itekako rade ono što su radili pred kamerama, te scene više nisu po volji i inzistirali su da se izbace iz filma.



Jedan izvor sa snimanja kaže: ˝U Kellynu ugovoru bilo je navedeno da će se u nekoliko scena obnažiti. U početku to Kelly i Billyju nije ni najmanje smetalo, ona se veselo svlačila, ali su onda njih dvoje prohodali. Tada je on počeo dizati veliku halabuku oko golotinje i pokušao blokirati te scene. Postalo je jako ružno. Producenti su se morali obratiti odvjetnicima i zaprijetiti njemu i Kelly.˝

Priredio(la): tuzlarije / klik