TUZLARIJE - IZDVOJENO

20.08.2010.
Umjesto u Hrvatsku da gleda Šerbedžiju
Holivudska glumica Angelina Jolie doputovala u Sarajevo


Holivudska glumica Angelina Jolie večeras je, nakon što je otkazala odlazak u Hrvatsku, kako FTV neslužbeno doznaje, doputovala u Sarajevo. Glumica je u poslijepodnevnim satima sletjela na Sarajevski aerodrom. Angelina Jolie je stigla u glavni grad BiH radi snimanja novog filma čija je radnja smještena na područje bivše Jugoslavije i neće spavati ni u jednom od hotela u Sarajevu, a glavni grad će napustiti sutra.

Angelina Jolie, jedna od najslavnijih svjetskih glumica, objašnjavajući razloge nedolaska u Hrvatsku, navela je danas u saopćenju, uz izraze žaljenja, kako to nije bilo moguće zbog sigurnosnih razloga, javila je Hina.

- Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku kako bih večeras bila na "Kralju Learu". Zbog sigurnosnih propusta, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji. Nadam se da ću sljedeći put moći biti prisutna, stoji u saopćenju koje je poslao njezin savjetnik i opunomoćenik Adam Waldman. (ftv)

Priredio(la): admin                
1554