TUZLANSKI DOSJE

27.11.2017.
CEO konferencija 30. novembra u Tuzli:
Projekat koji mijenja viziju i pogled na budućnost

30.11. je datum kada Tuzla okuplja najveća imena iz business svijeta, umjetnosti, kulture i sporta koji će učesnicima kroz svoje životne priče dokazati da se trud uvijek isplati!

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Tuzli.

Nakon ovogodišnjih uspješno organizovanih konferencija u regionu (Beograd, Zagreb, Podgorica), Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Tuzli, organizuje treću CEO konferenciju u Tuzli, koja je već sada postala prepoznatljivo mjesto susreta mladih.

CEO konferencija u Tuzli će biti održana 30. novembra 2017. godine u Bosanskom Kulturnom Centru Tuzla.

Tuzlarije


CEO konferencija je projekat koji mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Svi koji odluče biti učesnici ovogodišnje CEO konferencije u Tuzli, imati će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 8 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče. Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladim da prate svoju ambiciju i snove, te da iskoriste pun potencijal bez izgovora. 4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i 5000+ učesnika.

Najveća regionalna konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnije kompanije i fakultete.

Očekujte neočekivano!

CEO TUZLA IS ON!

Prijave na linku: http://ceokonferencija.com/Prijave/BIH/index.php?lokacija=tuzla

Priredio(la):                


Osmrtnicama ba smrtovnice