TUZLANSKI DOSJE

27.11.2017.
Kup ˝Tuzlanski pobjednik 2017˝:
Najuspješniji domaćini iz Karate kluba ˝Winner˝

U povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine, proteklog vikenda u Tuzli je po prvi put organizovan Međunarodni karate Kup pod nazivom "Tuzlanski pobjednik 2017“. Domaćin je bio Karate kluba "Winner“ Tuzla.

Tuzlarije


Turnir je održan u velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli, a učešće je uzelo 37 klubova sa 471 takmičarem iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U ukupnom plasnamu najuspješnija tri kluba dobila su i novčane nagrade koje je obezbijedio organizator. Na kraju turnira najuspješnije rezultate ostavirili su domaćini iz Karate klub „WINNER“ Tuzla, ali nisu ulazili u konkurenciju za novčanu nagradu.

Novčane nagrade osvojili su KBS “Zmaj" „ Gradačac u iznosu od od 300 KM, zatimKarate klub "BAR“ Bar Crna Gora osvojio je nagradu u iznosu od 200 KM. KBS „Castra„ Banja Luka osvojio je nagradu u iznosu od 100 KM.

Turnir je protekao u najboljem redu gdje su svi gosti ponijeli lijepe uspomene iz Tuzle.

- Zahvaljujemo se svim sponzorima turnira, a najveću zahvalnost dugujemo roditeljima naših članova koji su dali najveći doprinos u organizaciji ovog događaja - saopšteno je iz Karate kluba "Winner" Tuzla.


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


S.P.

Priredio(la):                


Osmrtnicama ba smrtovnice