|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
drtwin Nivo: Novi forumaš Registriran(a): 23-08-2005 Odgovori: 8 IP: Maskiran
|
Portal Tuzlarije - kad ce redizajn?
Danima razmisljam da li da ovo pitam na forumu, ali jednostavno moram. Tuzlarije su neizostavni dio moga dnevnog rituala citanja vijesti. Nema puno kradje sa drugih portala, i za razliku od ostalih bas je orijentisan lokalnim vijestima. Na stranu pristrasnost ovoj ili onoj politickoj opciji, pametan covjek to sve zna fino da isfiltrira; kad uzmes Avaz ili Oslobodjenje, ispada da su istinite samo citulje i TV program, a i on u zadnje vrijeme nije bas kako treba.
Helem, ono sto mi pocinje da smeta je dizajn...ako se malo prisjetite, Tuzlarije nisu nesto temeljitije mijenjale izgled od...pa ima 10-tak godina. Nema RSS-a, nema mobilne verzije, dizajn uopste izgleda k'o osrednji projekt informaticke sekcije neke osnovne skole. Bez uvrede.
Dakle, moje pitanje je hoce li biti redizajna ili ne? Za sada imate srece jer nema trenutno portala koji ima agilne reportere kao vi, a i nekako se dolazi po inerciji. Steta je da portal koji polako postaje dio gradske kulturne bastine bude ovako...ruzan. Opet bez uvrede. Ipak je i ovo lice Tuzle.
|
|
30-03-2013 at 22:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Portal Tuzlarije - kad ce redizajn?
Nešto sam malo komentarisao dizajn portala i foruma ovdje, pa mi admin reèe da sebi pravim šta hoæu i uživam.
Drugim rijeèima, od redizajna neæe bit ništa.
|
|
30-03-2013 at 23:08 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
VV Cephei A Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Je li taèno da ih dijelom finansira i opština?
|
|
31-03-2013 at 17:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
citat: drtwin wrote:
Danima razmisljam da li da ovo pitam na forumu, ali jednostavno moram. Tuzlarije su neizostavni dio moga dnevnog rituala citanja vijesti. Nema puno kradje sa drugih portala, i za razliku od ostalih bas je orijentisan lokalnim vijestima. Na stranu pristrasnost ovoj ili onoj politickoj opciji, pametan covjek to sve zna fino da isfiltrira; kad uzmes Avaz ili Oslobodjenje, ispada da su istinite samo citulje i TV program, a i on u zadnje vrijeme nije bas kako treba.
Helem, ono sto mi pocinje da smeta je dizajn...ako se malo prisjetite, Tuzlarije nisu nesto temeljitije mijenjale izgled od...pa ima 10-tak godina. Nema RSS-a, nema mobilne verzije, dizajn uopste izgleda k'o osrednji projekt informaticke sekcije neke osnovne skole. Bez uvrede.
Dakle, moje pitanje je hoce li biti redizajna ili ne? Za sada imate srece jer nema trenutno portala koji ima agilne reportere kao vi, a i nekako se dolazi po inerciji. Steta je da portal koji polako postaje dio gradske kulturne bastine bude ovako...ruzan. Opet bez uvrede. Ipak je i ovo lice Tuzle.
mah, dizajn, redizajn, ovo- ono.. dobro je ovo, bar sto se tice tekstova.. ja gledam neki "carsijski web portal svih nas" ko fol tuzlanski, masa tekstova pisano na ekavici..
primjer: "Nakon poletanja iz baze Bagram, srušio se amerièki teretni avion Sedam èlanova posade amerièkog teretnog aviona poginulo je danas kada se letelica srušila ubrzo nakon poletanja iz vazduhoplovne baze Bagram kod Kabula, saopštila je britanskoj agenciji Rojters kompanija koja je vlasnik teretnog aviona."
|
|
03-05-2013 at 07:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 10
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Tuzlarije : Portal Tuzlarije - kad ce redizajn? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|