Info: Ako imate neke nejasnoće, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.


FORUM : Politika : Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi
Strana: 1 2 3 4
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

Vlasti predvođenoj ZL-om je potpis biti, ili ne biti. I to dvostruko, zbog: (1) kupljenog uzorka tzv. boraca koji će morati glasati za vlast predvođenu ZL-om, jer znaju da su u pravo uvedeni isključivo kvislinško-kriminalnom voljom vlasti predvođene ZL-om i (2) MMF-ovog kredita, kojim će ih kvislinškokriminalna vlast predvođena ZL-om isplatiti i finansirati samu sebe.

Zbog prethodno navedenog, najvjerovatnije i za Živka Budimira je potpis biti, ili ne biti. On sigurno zna da mu je vlast predvođena ZL-om samo omogućila da dođe u Predsjedništvo FBiH i potpiše i, potom, ode na godišnji odmor, eventualno u Hrvatskoj.
___________________________________________
LINK: Palac

citat:
Nakon pritvora ponovo na poslu Budimir potpisao Zakon o povoljnijem penzionisanju boraca


Izetbegovićeva vlast predvođena ZL-om ostaje na vlasti do zadnjeg pedlja Bosne i Hercegovine i zadnjeg Bošnjanina u njoj, a Živko Budimir ide na zasluženi odmor u Hrvatsku. Čak ga ni trofejni pištolj bez papira kojekakvog kantonalnog MUP-a neće spriječiti u tome.
27-05-2013 at 21:50 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

Poništeno rješenje kojim je Budimir pušten na slobodu!

citat:
Sud BiH danas odlučio po žalbi Tužilaštva BiH Poništeno rješenje kojim je Budimir pušten na slobodu!


S. CENIĆ
citat:
Imam osjećaj da bi vladajuće strukture sada najradije izvukle Živka Budimira iz zatvora da potpiše šta je potrebno za četvrtu tranšu MMF-a, a onda ga ponovo vratili u zatvor samo da dođu te pare. Na taj način bi ponovo prikrili svoj apsolutni nerad - smatra Cenić.


Tipična političko-pravna rašomonijada vlasti predvođenih ZL-om, koje svakodnevno demonstriraju u kojoj mjeri su spremne da (legalno i legitimno) teroriziraju građane BiH, i to pod apsolutnim protektoratom OUN-a i EU-e.

I šta sad, znači više ne važi ni palac Živka Budimira na Lagumdžijin jedinstven borački zakon. Naravno, to za vlasti predvođene ZL-om neće biti tako, a da terorizirani građani stignu do nadležnih sudova i to dokažu, trebat će im desetak godina.
31-05-2013 at 19:46 | Uključi u odgovor
arnie
Nivo: Forumski doajen
I'm coming in peace now

Registriran(a): 12-02-2011
Lokacija: Zulu time zone
Odgovori: 4391
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

ja bih prije reko da Lagumdžija i tuži i sudi i sjecka i otima i pljačka i... yebe materi mater i nama svima i... vrši, kako reče, neviđeni genocid nad ovim napaćenim narodmom... da da neviđeni jer og Srebrenice i rata u BH ćemo se oporavit ali od Lagumdžije NIKAD!!!
medjutim još nije prekasno, uhapsit seto i drvenim maljem u potiljak na sred Baščaršije...

Budimir je sasvim nešto drugo, njemu se sudi za nešto zašto ne postoje valjani dokazi, ne kažem da nije kriv ali je i nevin dok se ne dokaže suprotno, ustvari pokušava ga se sklonuti na svaki mogući način i time skrenuti pažnja od SDPovih orgija nesposobnosti i haranja ovom zemljom,
Ustav ove zemlje jasno kaže, nepostoji niti jedno tijelo koje može smijeniti niti razriješiti dužnosti Predsjednika FBH osim Ustavnog Suda ili njegove lićne ostavke

31-05-2013 at 20:15 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

zahtjev-ustavnom-sudu-ocjena-ustavnosti

citat:
Zahtjev Ustavnom sudu: Ocjena ustavnosti povoljnijeg penzionisanja Ustavnom sudu FBiH upućen je zahtjev za ocjenu usklađenosti Zakona o povoljnim mirovinama sa Ustavom Federacije BiH. Podsjetimo, usvajanjem Zakona o prijevremenom povoljnijem penzionisanju boračkih kategorija ispunjeni su uslovi za nastavak stand by aranžmana BiH sa Međunarodnim monetarnim fondom. Dom naroda FBiH usvojio je zahtjev delegata Josipa Perića da premijer FBiH Nermin Nikšić 30 dana od usvajanja ovog zakona podnese zahtjev Ustavnom sudu FBiH za ocjenu njegove ustavnosti. Ono što je on zaboravio, uradilo je 27 delegata. Nezvanično, i Živko Budimir, predsjednik FBiH, poslao je po istom pitanju apelaciju Ustavnom sudu FBiH.


U tamnovilajetskim dvorima, u kojima danas caruje vlast predvođena ZL-om, normalno je da visokopozicionirani niskosortni šegrti te vlasti - poput premijera FBiH, Nermina Nikšića - zaboravljaju vlastite im ustavne i zakonske obaveze, pošto je njihova supozicija zasnovana isključivo na odanosti vlastodršcu, i to bez obzira koliko su posljedice takvog sistema vlasti i vladanja neustavne i nezakonite te, potom, katastrofalne za bh-građane i BiH-u.
25-06-2013 at 10:19 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

Ustavni sud FBiH odbio Nikšićev zahtjev, presudio u korist Budimira

citat:
Odlučujući po Budimirovom zahtjevu, Ustavni sud FBiH donio je odluku da je Zukan Helez bio dužan ispoštovati odluku o razrješenju članova Revizorskog tima za koordinaciju koju je donio Budimir. Ova odluka znači da će revizija boraca/branitelja i invalida rata u ovom bh. entitetu biti obustavljena do izbora novog revizorskog tima. Predsjednik FBiH Živko Budimir kazao je da je očekivao ovakvu odluku. "Odluka Ustavnog suda potvrđuje ono što sam ja sve vrijeme govorio, a to je da su predstavnici u Vladi FBiH dužni poštivati instituciju predsjednika FBiH i provoditi njegove odluke. Sud je jasno rekao da je ministar Helez bio dužan provesti odluku predsjednika FBiH, a sada ćemo razmotriti sljedeće postupke", kazao je Budimir. U drugom slučaju, Ustavni sud FBiH odbacio je zahtjev premijera Nikšića u sporu sa potpredsjednikom Vlade FBiH Jerkom Ivankovićem Lijanovićem i osam ministara u Vladi FBiH, a koje se odnose na Odluku o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vlade Federacije BiH i Zaključka Vlade FBiH od 19. marta. Naime, tog dana devet ministara izglasalo je izmjene Poslovnika o radu Vlade, nakon čega su Nikšić i ministri iz SDP-a napustili sjednicu Vlade FBiH. Ovim izmjenama Poslovnika predviđeno je da potpredsjednik Vlade FBiH može zakazivati sjednice i potpisivati akte Vlade, nakon čega je Nikšić pokrenuo pitanje ustavnosti ove odluke. "Odbacuje se zahtjev premijera FBiH za rješavanjem spora sa dopremijerom Jekom Ivankovićem Lijanovićem i osam ministara u Vladi FBiH", kazala je predsjednica Ustavnog suda FBiH Kata Senjak na početku obrazloženja odluke. U presudi se dodaje da osporena odluka i zaključak Vlade nisu objavljeni u Služebenim novinama FBiH te samim tim nisu ni pravno valjani.

Šta rade visokopozicionirani niskosortni šegrti vlasti predvođene ZL-om, na čelu sa predsjednikom Vlade FBiH Nerminom Nikšićem, dobro je prokomentirao pravni zastupnik devet ministara Ahmed Žilić:
citat:
"Ovom odlukom Suda pokazano je da je potrebno da pravna država uđe u Federalnu vladu. Većina ministara će nastaviti raditi u skladu sa procedurama kao i dosada i većina ima prava koja joj pripadaju. Vjerujem da će premijer i ostale političke snage nakon ovog uvidjeti da opstrukcije rada Vlade nemaju mjesta u državi utemeljenoj na vladavini prava"


Međutim, umjesto da podnese ostavku i sam predloži da odrobija učestale neustavne rabote, visokopozicionirani niskosortni šegrt vlasti predvođene ZL-om, predsjednik Vlade FBiH Nermin Nikšić, ponovo drži političkopravne pridike, poluistinama pljujući po bh-građanima: Parlamentarna većina u FBiH postoji i ona funkcionira
citat:

Premijer Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić (SDP BiH) rekao je za Fenu da je očekivao ovakvu odluku Ustavnog suda Federacije BiH jer je ova situacija bila više nego očigledno kršenje Ustava FBiH i Zakona o Vladi Federacije BiH, koje je spriječeno time što on nije želio, kako kaže, potpisati takvu odluku jer nije želio legalizirati takvo djelovanje. - Nažalost, stranke koje ne čine parlamentarnu većinu već godinu dana krše Ustav i zakone kako bi se održali na vlasti izrugujući se volji građana ove zemlje iskazanoj na izborima, te ismijavajući elementarne demokratske principe- rekao je Nikšić dodajući da je cilj bio da se protivustavnim djelovanjem donesu odluke kojima bi se uspostavila kontrola SDA, NSRZB, i HSP-a nad finansijskim, kadrovskim i svim drugim polugama vlasti i resursima Federacije BiH. Nikšić tvrdi da je ovom odlukom Ustavni sud FBiH spriječio uspostavu anarhije u FBiH i zato se sada moraju nastaviti procesi koji će takvo stanje definitivno zaustaviti te procesi kojim će se na adekvatan način kazniti vinovnici ovog pokušaja puča. On smatra da bi bilo moralno, logično i politički korektno kada bi devet ministara koji su nakon ove odluke Ustavnog suda evidentno radili na temelju nepostojećeg akta, odstupili sa svojih pozicija, pri čemu se ne smije zaboraviti da je njima, kao i ostatku Vlade, izglasano nepovjerenje u Parlamentu FBiH. Nikšić kaže da parlamentarna većina koju sačinjavaju SDP, SBB, HDZBiH i HDZ 1990 postoji i ona funkcionira tamo gdje joj se dozvoljava da funkcionira. - Apsolutno razumijem stavove triju stranaka koje nemaju svoje predstavnike u Vladi, da oni nemaju namjeru slijepo provoditi politiku koju kreira Vlada kojoj su izglasali nepovjerenje. Ono što je bitno jeste da su ove stranke pokazale političku zrelost i odgovornost na mnogim važnim pitanjima poput usvajanja budžeta za 2013. godinu ili na nekoliko važnih zakonskih projekata. Koristim se prilikom da im na tome čestitam. Puno posla je pred nama, morat ćemo donijeti mnoge teške i važne odluke da bi se život građana FBiH poboljšao, i mi smo spremni preuzeti odgovornost za te postupke. Međutim, ako se demokratski procesi kao do sada nastave blokirati, onda političke stranke koje se time bave moraju preuzeti odgovornost za posljedice koje će takvo ponašanje neminovno proizvesti- zaključio je Nikšić.


Uistinu, uzalud je trošiti ikakve riječi na skotove u sistemu vlasti predvođene ZL-om. Ali i na korumpirane tužioce, koji svesrdno štite te skotove. Građanima su preostale jedino usrane motke da uspostave kvalitetan političkopravni sistem vlasti, koji će funkcionirati u njihovu korist.
26-06-2013 at 13:41 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

presuda
pobuna

citat:
"O nacrtu zakona Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTS) BiH je u više navrata dalo negativno mišljenje, a na štetnost je upozoravalo i Tužilaštvo BiH, jer bi se navedenim zakonom ugrozila nezavisnost pravosuđa i pravosuđe dovelo u podređen odnos institucijama vlasti i političkim strankama", navodi se u saopštenju. Iz Tužilaštva pojašnjavaju da se predviđenim Nacrtom zakona sudije i tužioci pokušavaju uvesti u rang državnih službenika, kojima bi institucije vlasti mogle određivati prihode i primanja i na taj način "disciplinovati" pravosuđe, "vjerovatno u slučaju da se osobe iz političkog života ili vrha političkih stranaka nađu pred procesuiranjem za krivična djela".


Visokom kvislinško-kriminalnom vijeću i onima koje ono zastupa treba ukinuti plate, zato što su ortodoksno tamnovilajetski, pri čemu sudska vlast izvršava presude izvršne vlasti.
____________________________________________________________

Zaboravih dodati, tamnovilajetska sudska vlast samo masovno izvršava presude izvršne i zakonodavne vlasti, kojima a masovno krše ljudska prava i osnovne slobode. Vjerovatno, najmasovnije na kugli ovozemaljskoj, s obzirom da je njihova zaštita jedino u BiH ustavna odrednica, nadređena lokalnim zakonima (čitaj: zakonodavcima i izvršiocima im).

"Nepravde kraljeva umiru sa njima, dok nepravde zaknodvaca traju generacijama." Skapali su kraljevi zla, Milošević, Izetbegović i Tuđman. Međutim, Izetbegovićevi zakonodavci ne odustaju od realizacije cilja njegovog kvislinško-kriminanog projekta, tj.od bosnocida. Najistaknutiji među njima je Zlatko Lagumžija, Miner.

Šta, uostalom, očekivati od sudske vlasti gdje je, npr., za sudije ustavnog (čitaj: usranog!) suda jedni uvjet da to budu "istaknuti pravnici visokog moralnog ugleda." Po tom kriteriju, npr., sutkinja toga suda je SDA-prvakinja, Seada Palavrić. Naravno, ona će neupitno braniti (svoju!) izvršnu vlast po principu da ta vlast radi po zakonu koji je, naravno, obznanila (njezina) zkonodavna vlast. A to što je taj zakon neustavan, za (tamnovilajetski) ustavni sud je sasvim irelevantno.

Potom, vlast predvođena ZL-om ne izvršava se ni presude Evropskog suda za ljudska prava. S druge strane, u ime OUN-a i EU-e, Valentin Inzko i Peter Sorensen šire laži o bh-demokratiji (čitaj: demonkratiji!) i, tako, bh-građanima onemogućavaju azilantsku zaštitu od tamnovilajetskog terora.
_________________________________

Vlast, od 2010. ponovo predvođena Zlatkom Lagumdžijom - ZLOM! = Kadija te tuži, kadija ti sudi! = Tamni vilajet! /

SMRT TAMOM VILAJETU! - LOBODA BOSNI I HERCEGOVINI!
17-04-2014 at 19:43 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

citat:
arnie wrote:
ja bih prije reko da Lagumdžija i tuži i sudi i sjecka i otima i pljačka i... yebe materi mater i nama svima i... vrši, kako reče, neviđeni genocid nad ovim napaćenim narodmom... da da neviđeni jer og Srebrenice i rata u BH ćemo se oporavit ali od Lagumdžije NIKAD!!!
medjutim još nije prekasno, uhapsit seto i drvenim maljem u potiljak na sred Baščaršije...

Budimir je sasvim nešto drugo, njemu se sudi za nešto zašto ne postoje valjani dokazi, ne kažem da nije kriv ali je i nevin dok se ne dokaže suprotno, ustvari pokušava ga se sklonuti na svaki mogući način i time skrenuti pažnja od SDPovih orgija nesposobnosti i haranja ovom zemljom,
Ustav ove zemlje jasno kaže, nepostoji niti jedno tijelo koje može smijeniti niti razriješiti dužnosti Predsjednika FBH osim Ustavnog Suda ili njegove lićne ostavke


nenadležnost!

Budimir oslobođen!

Izetbegovićev visokopozicionirani niskosortni šegrt, Zlatko Lagumdžija, predao je uništenu SDP-u BiH pogancu nad pogancima, Nerminu Nikšiću, da je sahrani.
19-03-2015 at 16:15 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

Ministar Mandilović odbio smanjenje boračkih penzija


citat:
Ministar Mandilović odbio smanjenje boračkih penzija Ministar rada i socijalne politike FBiH Milan Mandilović uputio je danas odgovor Federalnom zavodu za penzijsko i invalidsko osiguranje u kojem je odbio prijedlog smanjenja koeficijenta penzija korisnicima koji su penzionisani na osnovu Zakona o prijevremenom povoljnijem penzionisanju boraca odbrambeno-oslobodilačkog rata, saopćeno je iz Mandilovićevog kabineta.

Kako navode, zbog nedostatka sredstava i povećanja broja korisnika ove penzije, Zavod PIO/MIO zatražio je od ministra Mandilovića da uputi prijedlog Vladi Federacije BiH kojim bi se koeficijent ovih boračkih penzija smanjio na 0,432.

Ističu da je pored toga što je Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata odbilo da se izjasni po ovom pitanju , Mandilović u odgovoru na zahtjev Zavoda PIO naveo: "imajući u vidu ukupnu socijalno-ekonomsku situaciju boračke populacije, odnosno korisnika penzija ostvarenih po ovom Zakonu, smanjenje isplatnog koeficijenta predloženo od Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje, dovelo bi ih u još nezavidniji položaj”.

Imajući u vidu finansijsku situaciju u Federaciji BiH, Mandilović rješenje ovog problema vidi kroz dalje uštede i angažovanje unutrašnjih rezervi, odnosno kroz rebalans Budžeta Federacije BiH za 2015. godinu.

"U Federaciji BiH i u ovoj zemlji uopšte, ima puno drugih troškova i stavki gdje se mogu ostvariti uštede. Na liniji reformske politike i programa nove Vlade FBiH svi trebamo podnijeti teret reformi i ušteda, ali penzioneri, invalidi i boračka populacija su posljednja grupa stanovništva u čija prava treba zadirati. Ako im ne možemo poboljšati finansijsku situaciju, makar je ne smijemo pogoršavati", kazao je Mandilović.


I nakon Izetbegovićeve vlasti, predvođene Zlatkom Lagundžijom - ZLOM, Izetbegovićeva kvislinško-kriminalna vlast nastavlja sa satanizacijom svih onih subjekata iz odbrambeno-oslobodilačkog uzorka bh-populacije, koji ne pripadaju kvislinško-kriminalnom safu. Naravno, Izetbegovićeva kvislinško-kriminalna vlast zna da su baš ti subjekti organizirali odbrambebo-oslobodilački front, te da ih je baš Izetbegović onemogućio da odbranjenu RBiH i oslobode. Naravno, i to primarno, oslobađanje (R)BiH pretpostavlja njeno oslobađanje i od Izetbegovićeve kvislinško-kriminalne vlasti.

Po tamnovilajetskom principu funkcioniranja Izetbegovićeve kvislinško-kriminalne vlasti, "kadija te tuži, kadija ti sudi", diskriminacija prava subjekata iz odbrambeno-oslobodilačkog uzorka bh-populacije u korist pripadnika kvislinško-kriminalnog safa projecirana je na odnos 0,432 : 1,78.

SMRT TAMNOM VILAJETU! - SLOBODA BOSNI I HERCEGOVINI!
11-05-2015 at 22:45 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi - Mandilović ne zna zakonMandilović ne zna zakon

citat:
Ministar rada i socijalne politike Federacije Bosne i Hercegovine Milan Mandilović (DF) očito ne poznaje zakone, kaže za "Dnevni avaz" Zijad Krnjić, direktor Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje, reagirajući na saopćenje ministra o boračkim penzijama.


Naravno, Krnjić je iz prvog kvislinško-kriminalnog safa, koji funkcionira isključivo po tamnovilajetskom zakonu "kadija te tuži, kadija ti sudi".


SMRT TAMNOM VILAJETU"! - SLOBODA BOSNI I HERCEGOVINI!
11-05-2015 at 22:50 | Uključi u odgovor
oddodood
Nivo: Forumas sa iskustvom
Ubi nas glad za neznanjem!
Registriran(a): 15-03-2009
Odgovori: 136
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi

Nesporno, ključni problem značajnog dijela bošnjačlog uzorka bh-populacije je ad hock (čitaj: vehabijski profilirana!) isključivost svakoga i svega što nije izetbegovićevski tamnovilajetsko. Tim slijedom, izmišljena je kategorija "borac" i "povoljni uvjeti", s ciljem da se ozakoni kvislinško-kriminalno ratno pravo i, potom, nadredi radnom - materijalnom pravu. Rezultat je satanizacija svih onih koji su po osnovu radnog odnosa ostvarili pravo na penziju, te protežiranje "boraca", koji su to pravo ostvarili pod "povoljnim" uvjetima. Što, konačno, znači da je isključiva namjera jedinstvenog boračkog zakona Izetbegovićevog Lagumdžije ozakonjenje prava Izetbegovića i šegrta mu na izdaju, ratno profiterstvo, teror i kriminal.

Para nema zato što su ih Izetbegovićevi kvislinzi, ratni profiteri i i kriminalci opljačkali, sa isključivom namjerom da konačno dohakaju Bosni i Hercegovini. Sa istom namjerom, instalirali su i razvili sudsku, zakonodavnu i izvršnu vlast, koja je ozakonila i koja brani pravo Izetbegovićevih kvislinga, ratnih profitera i kriminalca na bosnocid i, potom, terorizira sve državotvorno opredijeljene bh-subjekte.

Naravno, sve prethodno najneposrednije superviziraju Ujedinje nacije i Evropska unija, u čijoj funkciji su lešinarski Međunarodni monetarni fond i Svjetska banka.

13-05-2015 at 11:42 | Uključi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 15
Skriveni clanovi: 0
Aktivni članovi: 0
Sretan rođendan: aerborne, blue_fan, bozana, buba38, maxx, Milaa, mire, nabrijani, Ninna, panonika, sanjalica, senad.h, sultan, TML, Tz_G, ziza
FORUM : Politika : Lagumdžija te tuži, Budimir ti sudi New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4


Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?
Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja forumaša u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright © 2001 STRING