Info: Svi posjetioci foruma su obavezni da potuju forumska pravila.


FORUM : Vijesti iz svijeta : Tariq Ramadan na sudu je sasluan.
New Topic Post Reply
Poiljalac Poruka
Fini
Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 29-10-2006
Lokacija: Pogodi
Odgovori: 539
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Tariq Ramadan na sudu je sasluan.

Tariq Ramadan na sudu je sasluan.

Razgovor koji je trajao vie od dva sata, gdje su njegovi zastupnici i odvjetnik Marsigny bili u stanju objasniti na odreenim takama, a posebno izloiti nove dokaze koji jo jednom dokazuju da nikada nije bilo silovanja.
Sasluanje je omoguilo profesor da otkrije nove dokaze da su nedavni struni izvjetaji naglasili. Fotografija koja bi dokazala da je Paule Emma Aline bila na konferenciji u datom momentu silovanja jo uvijek nisu analizirali eksperti..
Takoer je trenutak za postavljanje pitanja, kako je uputio Marsigny, protiv lanih optubi za silovanje u kontekstu istraga, suoavamo se s najgorim: lai, podvale...Ako su neki ranije sumnjali u to, istraga dokazuje da je istina poela da se razvija.

Tariq Ramadana sluaj e nesumnjivo biti pravosudni skandal stoljea...

https://www.facebook.com/FreeTariqRamadanCampaign/posts/225213103481533910-11-2018 at 03:46 | Ukljui u odgovor
cupo
Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Tariq Ramadan na sudu je sasluan.

Poela sezona skijanja u Kladnju: Ski lift Karaula spreman da doeka goste

Nekoliko stotina ljubitelja skijanja iz Tuzlanskog kantona i sjeveroistone Bosne, uivalo je danas u zimskoj turistikoj ponudi na otvaranju sezone skijanja u Kladnju.Manifestaciju otvaranja zimske sezone podralo je i Ministarstavo za trgovinu, turizam i saobraaj Tuzlanskog kantona i Turistika zajednica Tuzlanskog kantona.- Kada je u pitanju ljetnji period mi u Tuzlanskom kantonu imamo zaista dosta sadraja. Tako nam je cilj da i u zimskom periodu ponudimo graanima i turistima prostor za uivanje i rekreaciju. elimo da turizam u Tuzlanskom kantonu funkcionie tokom cijele godine - istakao je ministar Mirsad Gluhi.

lanovi Ski kluba za sve posjetioce pripremali su besplatan grah i dijelili aj, a odrano je takmienje u skijanju za veterane i mlae kategorije.

- Imamo jednu stazu koja je malo zahtjevnija i koriste je iskusniji skijai. S druge strane, tu su i dijelovi staze koje mogu koristiti rekreativci. Svi oni koji uivaju u snijenim sportovima ovdje su dobro doli - kazala je Dragana auevi, direktorica Ski-lifta Karaula u Kladnju.

Prema njenim rijeima, od ove godine posjetioci mogu korstiti i dodatnu stazu za sankanje.Miralem Mekovi, voditelj Ureda turistike zajednice izrazio je zadovoljstvo zbog sve veeg interesa graana za posjetu planinama u Tuzlanskom kantonu.

- Konjuh, padine Majevica, Trebava, sve su to idealna mjesta za bavljenje zimskim turizmom, dodao je Mekovi.

Ski lift Karaula u Kladnju nastavit e sa radom i narednih dana sve dok bude dovoljno snijega.

Inae, prvi ski lift u Kladnju poeo je sa radom u februaru 1985. godine, godinu dana nakon odravanja zimske Olimpijade u Sarajevu. Lift je bio u funkciji sve do 1992. godine.

Novi ski lift je izgraen 2006. godine i kapaciteta je 1.200 skijaa/1 sat. Dnevna karta koritenja lifta je 14KM, dok za djecu iznosi 12KM. Cijena poludnevnog boravka za djecu 8KM, a za odrasle 10KM. Novina su i grupne karte za djecu po cijeni od 10KM i 12KM za odrasle.22-12-2018 at 16:03 | Ukljui u odgovor
cupo
Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Tariq Ramadan na sudu je sasluan.

Svjetski dan poezije u Intermezzu:

Tuzlaci pisali o ljubavi, proljei, migrantima...

U Caffeteriji Intermezzo u centru grada i ove godine obiljeen je Svjetski dan poezije , tako to su posjetiocima stihovima plaali svoju kafu, a ne novcem. Svi koji su danas napisali stih, a bilo ih je mnogo, platili su kafu svojom kreativnou.- Gostima smo dan ranije najavili ovu akciju, tako da smo zadovoljno odzivom. Poueni ranijim iskustvima i pozitivnom reakcijom posjetilaca, zadovoljstvo nam je da i ove godine obiljeimo Svjetski dan poezije. Neto drugaije, kreativnije, i na kraju da se svi skupa lijepo zabavimo - navode iz Caffetterije Intermezzo.

Bilo je zanimljivih stihova, ljubavnih izjava ​i​ poruka, posebno kada je rije o parovima, ali bilo je i​​ nekih zaboravljenih stihova koji su na ovaj nain ponovo aktuelizirani. Tuzlaci su takoer pisali poruke koje aktueliziraju problem migranata u naem gradu, o emu jo uvijek nema prijeko potrebnog sistemskog rjeenja. Pisci stihova nisu zaboravili ni Meunarodni dan Down sindroma.Svjetski dan poezije na ovaj nain se obiljeava u 23 zemlje, 1.100 gradova, a alje globalnu poruku "Pokaimo svijetu da su osjeanja vrednija od novca".

Za vas smo izdvojili neke od napisanih poruka.21-03-2019 at 17:08 | Ukljui u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 23
Skriveni clanovi: 0
Aktivni lanovi: 0
Sretan roendan: Azrail sto vadi dushe, br-tz, djole, HULK, nanii, Obelix, Omerica, reka, selmica, Un1c0rn, vazda_kontra, von_admir
FORUM : Vijesti iz svijeta : Tariq Ramadan na sudu je sasluan. New Topic Post ReplyNiste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?
Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright 2001 STRING
Osmrtnicama ba