Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
Mirza Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 28-09-2001 Lokacija: svoj mali raj ... Odgovori: 916 IP: Maskiran
|
Austrija ( Beè, Salzburg...)
juce sam spomenuo negdje na forumu, da mi je drago sto ce danas padati snijeg ... grrrrrr, vec sam ga zamrzio ... vjetar duva uzasno, snijeg i ne pada toliko, ali je onako fino suh, ide samo u oci, a vjetar ulazi kroz celo u mozak i uz malo srece izlazi kroz mali mozak ... kaaaaako sam smrz´ooooo danaaasss ... i sada sjedim u svom toplom stanu, slusam edu maajku i njegove psovke ... "j*bo vladu, j*bo politiku, u saboru, sve njih redom ..." ...
sve u svemu dok sam bjezom iz kancelarije prema metrou, sjetio sam se da mi je foto aparat u dzepu, pa sam uslikao zgradu opstine s ledja ... nisu neke, ali ovo ce sada biti serija, jer mi se osladilo 

[Edited by Sevdalija on 13-02-2008 at 00:26 GMT]
[Edited by cupo on 22-10-2008 at 23:22 GMT] .... su ovce ....
|
30-12-2005 at 18:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 31
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Putopisi : Austrija ( Beè, Salzburg...) |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|