Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Drugarica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 10-11-2005 Lokacija: BiH Odgovori: 19687 IP: Maskiran
|
Re: Re: filmski citati
Braveheart
Odgledala ga vise puta (prestala brojati od 13) Za mene licno najbolji film ikada snimljen...
I am William Wallace! And I see a whole army of my country men, here, in defiance of tyranny. You´ve come to fight as free men, and free men you are. What will you do with that freedom? Will you fight?
Soldier: Against that? No, we´ll run, and we´ll live.
Aye, fight and you may die, run, and you´ll live... at least for a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin´ to trade ALL the days, from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take our lives, but they´ll never take... OUR FREEDOM!
|
20-01-2006 at 12:04 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sretno dijete Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 09-11-2005 Odgovori: 3393 IP: Maskiran
|
Re: Re: filmski citati
citat: *BP* wrote:
Legendarni Maratonci...
Milutin:Vidi,sta vrapci rade u pet do pet...Sramota..Znaci jos se seve i vrapci i vrapcaju i seve..
Kad vec spominjete Maratonce, njima treba pridodati "Tko To Tamo Peva" i "Balkanski Spijun", da se sveto trojstvo komedije upotpuni.
"Tko To Tamo Peva"
KONTROLA KARATA !!!
"Molim kartu, gospodine"
" Kakvu Kartu ?".
"Avionsku !"
"...ne brinite, puska je zakocena..."
"Balkanski Spijun"-o ovom cult filmu treba posebna tema...nabrojat´ cu prve koji mi na pamet padnu...
Dobar dan,
Dobar dan,
Vi ste ?
Ja sam.

"...sve je to bivsa reakcija..."
"..Djuro, nije sto si mi brat, ali si genije...".
Takodjer mi je draga komedija "Stefica Cvek u Raljama", dogodovstine glavnog lika,u potrazi za ljubavlju...
"...joj, pa on je vec gotov..."
|
21-01-2006 at 02:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 31
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Umjetnost : Filmski citati |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|