Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Kucni poslovi
Moram, kazem MORAM da brisem prasinu po kuci i toliko me to nervira i mrsko mi da sam dosla prvo vama da se pozalim.
Tamni namjestaj u kuci, ukljucujuci i pod, je sav posivio, i rekoh stvarno vise nema smisla, uhvati se Amelina krpe i suti. E sada ovo suti bas i ne mogu, nego rekoh prvo vama da se izjadam.
Ako ista mrzim raditi po ovoj kuci je cistiti prasinu i brisati sporet kada ono na sve strane poprsce. Sreca pa toliko rijetko kuham da mi ovo drugo dodje jednom u sest mjeseci da moram uraditi.
E a zato prasina pa mislim stvarno mi nije jasno odakle dodje u ovu kucu, kuda se provuce, kako se napravi i ko je napravi?!
Eh eto, izjadala sam se pa sada odoh da je brisem.
Kako vi stojite s ovim kucnim rabotama?
E i da, ako ima ko da voli da pegla, trenutno imam poslasticu za njega velicine plasta sijena. When you lose, don't lose the lesson!
|
15-07-2006 at 20:31 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 31
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Ženski minder : Kucni poslovi |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|