Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Re: Kucni poslovi
E draga Mostarko, daje meni nauciti da ne diram peglu. Ali ne mogu, nesto me tjera da sve redom peglam. I vjerovali ili ne, ja svake godine moram da kupim novu peglu, toliko ih unistim da jednostavno moram.
Desilo mi se par puta da odlucim da ne peglam posteljinu i tako mi legnemo da spavamo, i u taj gluhi sat ja onda dizem u mene mi muskog, rekoh "ustani ne mogu da spavam u neispeglanom", i onda mi skinemo tu posteljinu, a stavimo ispeglanu.
A tave i to zagorjelo i sve sto je veliko i teze o tanjira, a treba masno da se skine - sve to muski moj radi, ne mogu ja sam gadljiva. When you lose, don't lose the lesson!
|
17-07-2006 at 16:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 30
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Ženski minder : Kucni poslovi |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|