Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
sretno dijete Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 09-11-2005 Odgovori: 3393 IP: Maskiran
|
Re: Re: niko kao ja
citat: yugi wrote:
Poèni
Jasta cu. Ja da pisem, a drugi ce da guze.Prosao sam ja vremena ta. Daj te mi barem cyber guzova...
Joj, slusaj ovo sad, ziva istina. Prije neki dan rjesavam ja krizaljku, ovu nasu, i pita ona oznaka za Olovo. Covjece, pisem ja Ol, Oo, Ov...ne ide i ne ide. Kontam, pa koja je onda registracija za Olovo, yebem ga ja, ispuca sva slova.
Kad ono, hemijski element, sto bi stari Latini rekli, plumbum, oznaka Pb. A, budale covjeka, ubi dzaba pola sata zivota svog...
|
25-02-2008 at 00:06 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: niko kao ja
citat: sretno dijete wrote:
Jasta cu. Ja da pisem, a drugi ce da guze.Prosao sam ja vremena ta. Daj te mi barem cyber guzova...
Joj, slusaj ovo sad, ziva istina. Prije neki dan rjesavam ja krizaljku, ovu nasu, i pita ona oznaka za Olovo. Covjece, pisem ja Ol, Oo, Ov...ne ide i ne ide. Kontam, pa koja je onda registracija za Olovo, yebem ga ja, ispuca sva slova.
Kad ono, hemijski element, sto bi stari Latini rekli, plumbum, oznaka Pb. A, budale covjeka, ubi dzaba pola sata zivota svog...
<br /><br /><br /><br />
|
25-02-2008 at 00:09 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 30
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Umjetnost : Niko kao ja! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|