Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
Ogi Nivo: Forumski doajen Strpljiv
Registriran(a): 08-12-2005 Lokacija: Over the rainbow Odgovori: 6443 IP: Maskiran
|
Re: Austrija ( Beè, Salzburg...)
Možda necete vjerovati,kao sto ni ja nisam mogao ali reci cu da je na brodu 90% ljudi koji rade na njemu,sa prostora bivše YU.Od kapetana broda i njegovog zamjenika,tehnièara,preko kelnera i kelnerica sve do osoblja u kuhinji,pa i oni sto rade na info ili ako ima neko neka pitanja i nejasnoæe tu su ljudi za to.Jako malo ima iz Austrije,Njemacke,bila jedna cini mi se Bugarka.Dakle sto se tièe jezika,mjesta za brigu nema,a plus sto njima bude drago kad nas vide jer malo je opet naših ljudi koji idu brodom,uglavnom Austrijanci.
U cijenu koju platite,imate doruèak,jedno piæe i veceru-predjelo-suhomesnati proizvodi,salate,sirevi zatim glavno jelo i deseeeerrrrttt
e to sam morao uslikat,evo kako se servira desert
Sta reæi,ja sam se dva puta vraco po još i tako se natovarih da nisam jedno 10-15 min. ni jedne progovorio a ni trepto a stvarno su dobro servirali i dobra im je hrana
[Edited by Ogi on 17-10-2009 at 15:04 GMT] Burek bureæke,
žvaæem žmireæke
|
05-07-2009 at 18:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan_tz, AMKO, cor, LAB, Lafica, mr.te-ze, Mulan, MuRe_X, Nikkey, ozzytz, smesni_ste, vib, ziggy, ZIGGY_TZ
|
FORUM : Putopisi : Austrija ( Beè, Salzburg...) |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|