NIN Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: 2012 DOOMSDAY?
citat: NIN wrote:
Ovi sto zagovaraju obustavu eksperimenta u najmanju ruku ni ne razumiju cemu sam experiment, kako ce se izvesti i koja je korist istog. Akademska zajednica okupljena oko ovog projekta vecinom ignorira ove ublehare ali postoji tu jedna caka: ignorancija ih moze kostati ako se u sve umijesa politika!
Ako znamo koliko je tesko i bezuspjesno pribliziti neke dosta jednostavnije stvari iz svijeta nauke obicnoj svjetini onda mozete i zamisliti koliko bi to bilo tesko u ovom slucaju gdje se u najmanju ruku radi o elementarnim cesticama sa egzoticnim imenima, crnim rupama i nerazumljivom terminologijom.
Uglavnom, istina je da su teorijskom fizikom (kvantnom mehanikom) predvidjene crne rupe u mikro svijetu. To je jedino sto golica mastu ovih buntovnika i ostale raje koja se donekle interesira za ovaj problem gdje, nazalost, staje svo njihovo zanimanje. Ono sto bi trebali znati, a definitivno ne znaju, niti ih zanima, su karakteristike tih fizikalnih entiteta na tim mikro prostornim velicinama.
Mislim da je ovdje politika (i neznanje) posrijedi i nista vise.
A to za Maje, njihov kalendar i frisku apokalipticnu pomamu zute stampe dosta vam je pogledati prijasnje nebrojene pomame u slicnom i istim fazonima da vam bude jasno da i zutaci moraju zaradit´ na svom (lako)vjernom citateljstvu, jel´.
I sta bi?
Reko´ vam ja bRez brige.
Sve bi bilo potaman kad bi malo vise a malo manje ...
|
10-09-2008 at 22:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|