|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: PARKING NA KLINIÈKOM CENTRU TUZLA
citat: Platonix wrote:
[Edited by Platonix on 21-11-2011 at 13:37 GMT]
Jedina laž koja ovdje postoji je da radniku obezbjedjenja UKC-a možeš platiti da se parkiraš u krugu UKC-a
Eto sluèajno radim gore i uredno svakog mjeseca mi se od plate odbija naplata za parking mjesto i zato imam "karticu za parking" bez koje ne mogu uæi i krug UKC-a
Radnik obezbjedjenja ne pušta doktore da se parkiraju na tudje mjesto, jer ne smije , a kamoli tebe, osim ako ne udješ na prevaru i sl.
A što se tièe plata koje spominješ , samo da ti kažem da u Americi kad dodješ pred bolnicu , prvo što gledaju je kolko imaš para na kartici zdr. osiguranja , a onda kolko para tolko muzike...a isto tako objesi ti tu prièu, jer se vrlo dobro zna kolko je dužnih koji koriste zdravstvene usluge koje UKC nikad , a možda ni tad ne naplati!!!
I na kraju , ne prima onaj na ulazu platu samo za "tvoje" ili moje parkiranje , nego za mnogo više posla koji danas odrade!!
[Edited by andjela on 21-11-2011 at 23:46 GMT]
|
|
21-11-2011 at 23:41 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Tuzlarije : PARKING NA KLINIÈKOM CENTRU TUZLA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|