|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Mojih 10 godina na Tuzlarijama :)
citat: daleko wrote:
Èestitam...HIK....èestitam, postali ste majka !
Ne znam koliko imam prava, obzirom da je moj status na ovom portalu više onako voajerski, da bilo šta kažem ali evo ako smijem da Te prvo pohvalim i kažem da zbilja imaš smisla i dara za pisanje i novinarstvo ti baš leži.
MEDJUTIM,
nekad malo i pretjeraš naroèito sa komentarima na "...i malo tuzlarija",
kao e'o npr. danas "Jahala ja pravog konja" .
Al' hajd to je i ok i nije neki minus dapaèe èesto kometari budu baš simpatièni ali obzirom da rekoh da imaš "dara i potencijala" ne mogu da se otmem utisku da radiš u nekom grèu i ogranièeno nešto poput onih "tespiha" na moru, ono znaš da možeš rahat plivati do njih ali tebe to sputava i i guši, tebi je to isuviše malo i rado bi otplivala još dalje ali ne smiješ se usuditi.
Nejse,
neka ti je sretan cener na ovom portalu i da doguraš do AlDžazire ABD!!
U pravu si, mene mnogo sta ogranicava i sputava. Nije jednostavno pisati a znati ko to sve cita i misliti da se neko ne uvrijedi. Bog dao pa svi nesto osjetljivi, pa je lakse saliti se na svoj racun nego na tudji.
A sta fali toj recenici , pa stvarno je tako , odnosno ja sam takva, nekad pretjerujem .
I na kraju, hvala svima na pozdravima i jeste djecko treba zivaca, znam da nisam svima draga, i da mi nesto i zamjere ali bar ne mogu reci da sam ovdje kome opsovala sta i sl.
|
|
25-01-2012 at 10:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Mojih 10 godina na Tuzlarijama :) |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|