|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
djecko Nivo: Forumski doajen nisam nehljebar
Registriran(a): 28-03-2005 Lokacija: SFRJMAKEDONIJA Odgovori: 13657 IP: Maskiran
|
Kamere i video nadzor
Vjerovatno nisam jedini,nekad davno bilo nam u poèetku zanimljivo ,zastanemo u "Tuzlanki" pred kamerama da se vidimo na ekranu...
A danas na svakom koraku.
Vjerovatno je u jednu ruku dobro,ali s druge strane insan što bi se na nešto i našalio nekad te skuèi da zašutiš,jer ne znaš kako neko nešto tumaèi...
Direktan prenos Svaki PC,pa i novija auta sad ima kameru.
Hajde po zgradama,po kabinama za presvlaèenje
,ali,bazeni(ovo je smišljeno ),autoput,tuneli,semafori,gotovo sve sporedne ulice,a o prometnijim da i ne govorim.
Možda i u WC-ima imaju neke skrivene,pa kad insan misli da bi se makar malo razrahatio,mora se ustruèavat'.Kud se i svjetla sama pale i gase nigdje šaltera nema...
Sada kad se sjetim "Tuzlanke" i današnjice,razmišljam o buduænosti,doæi æe izvjesno vrijeme da æe u našim ugraðenim èipovima neka kamera promatrati i kretanje bakterija u insanu.
Hoæe li to biti tako i da li je to u redu??
|
|
28-01-2012 at 09:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
djecko Nivo: Forumski doajen nisam nehljebar
Registriran(a): 28-03-2005 Lokacija: SFRJMAKEDONIJA Odgovori: 13657 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kamere i video nadzor
citat: Bambi wrote:
...ja kao da sam malo fulala temu halali djecko, pritisak mi skocio 
Nisi ti fulala,tema je tu,a da se razumijemo,ne vidim ja ništa loše u tome.
Stvar je takva da se može mnogo šta izmanipulisati,a na kraju krajeva ljudi se presvuku,stave maske i nikad ne znaš da li je to sve tako.
Ovo kažem da su nešto uveli ispred nekog tunela,skeniraju brojeve auta,baza izbaci podatke o vlasniku,šoferu itd.
Kad izaðeš iz tunela,ako nešto nije na mjestu, saèeka te svjetlo,plavo rotirajuæe...(tako sam èuo)
|
|
29-01-2012 at 12:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|