|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Azur Nivo: Forumski doajen xxxxxyyyyy
Registriran(a): 24-07-2005 Odgovori: 5025 IP: Maskiran
|
Re: Re: Zujanje u usima
citat: *grofica* wrote:
Suncana, ja sam prije mjesec isla dole kod dr. Aksamica, jer me izludjuje zujanje u usima. Uradili sve testove, uradili ispiranje... 3 dana isla na ispiranje, koje nije ugodno ni najmanje. Izmjerili pritisak, 90/60, i zakljucio da je zbog toga zujanje. Dao mi Ginko koktel+ b komplex i tek nakon 15 dana je pocelo da popusta. I sada zuji, ali vrlo malo. Na pocetku je bilo kao kada izadjes sa koncerta...uzasno...pogotovo kada legnes da spavas. Jako neugodan osjecaj. Iskreno, najvise iscrpi nesanica jer se ne mogu opustiti i skoncentrisati na bilo sta drugo osim na zujanje. Nadam se da ti je tati bolje, jer znam kako mu je
Ma lijekovi ne pomazu...vas zene treba samo dobro "prochepit" i odmash zujanje u usima prestaje,
|
|
12-06-2012 at 18:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|