|
Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
| FORUM : Sex : Svaki cetvrti par spava u odvojenim krevetima |
| Strana: 1 2 |
 |
Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Svaki cetvrti par spava u odvojenim krevetima
Bila je emisija o ovome, prije nekoliko godina, cak i u odvojenim sobama spavaju ljudi, hoce svoju intimnost, nekako.
Kazu da im se popravio sexualni zivot znatno, ko ono, pozele se, pa jedno drugom u sobu odu 
Ja sam tako s konom Delfom, svojevremeno, ona u svojoj sobi, ja u svojoj 
|
|
21-07-2012 at 15:02 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Svaki cetvrti par spava u odvojenim krevetima
citat: sunce wrote:
Meni gore bilo nocno hodanje ,uglavnom je bilo kada hoce neka dodje, pa je dolazio i odlazio. Uvijek mi zanimljivo koliko malo dijete zauzme prostora i jos se gura i udara, a sve to prodje a ostanu lijepa sjecanja.
Inspektore, ja ja, o spavanju je rijec , samo sam ja mislila da ce biti vise price o uticaju razdvojenih kreveta na seksualni zivot parova pa stavila na sex podforum.
Pa, lijepa ti je tema Svako spava odvojeno, iz razloga sto se svako naspava i bude odmoran za naredni dan, tjedan, mjesec , a uticaj na sexualni zivot da ne bude dobar, moze imat' samo malj... ...Mislim, sta vise rec' - kakvu posluku porat'...
|
|
21-07-2012 at 23:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|