citat:primus inter pares wrote:
i nije bilo nikih problema,grci ofo ono
Ma jok, nista....
Doduse pred stadionom su me na nekakom sljunku izuvali, pretresali, dva sata prije utakmice nas doceralo, galame ko svabe u Buchenwaldu ceterestrece, i dva tri kera doveli, isto svica....
Ko biva predstroznost.....
Mi smo stigli u Atinu tek 2 sata pred poèetak utakmice. Istruckali se u busu dobrih 32 sata. Na srbijanskoj granici smo izgubili 3 sata, ' nako. Kroz Srbiju, Makedoniju, Grèku - non stop policijska pratnja. Problema nije nikakvih bilo. Sve 5. Stadion kao iz bajke. Brate dragi što je akustièno, osvjetljeno, pogled fantastièan. Policajci kornjaèe se zajebavali s nama. Jednom ispo štit s vraha kad nas ne pobi Problema nismo ni vidili a kamoli da se desio. Još da ga Miske zavuèe ihhhhhh gdje bi nam kraj bio
citat:Abulafija wrote:
Samo ovaj je meni djelovo ko zagondzija itekakav.
Mlada je s njim bila, odlicna Ko biva prevoditeljica, nekaka, za nesto
Princ je princ
Faruk i Baja su frajeèine i bili i ostali,a Ivica je generacija mog starog
a mlatke su vazda vodali,èak ni kad nisu imali lovu ..yebi ga ni jedan od njih trojice nisu èobani nikad bili
Pune trEbineeee.....
BiH litvanija 3:0
Aferim, lijepa utakmica
Na zalost i Grci pobijedise Slovake, tako da nam ih valja ganjati na kosevu u martu, a to je hebeno............
1. Bih 10
2. Greece 10
3. Slovakia 7
Ostale ne znam popilo se, ni je ni vazno.
Vazno je da smo na plus 13 sto se gol razlike tice.
Svaka cast momcima, Pjanicu pogotovo, ovo je njegovo vece bilo. Dvije asistencije i go, ne more bolje....