|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: Zivot
Ja ne radim, al' sve se žalim sevdi kako nemam vremena za nešto ili kako sam se umorila 
Ustajem kako kad, odnosno kad ustane èeljade nekad to zna biti u 7h ujutro, a nekad bome i u 11h mada, pretežno ustajemo oko 9h
doruèak za èeljade pravim svaki dan nakon pola sata-sat kad ustane, naš doruèak nema odreðeno vrijeme, sve zavisi jesmo li gladni rano, ili u podne....
jedan obrok, ruèak ili veèeru pravim konkretan ( jer hairlija jede drugi obrok na poslu), a ovo ostalo nešto brzinski, lepine, uštipci, jaja, makarone. Znam ja i pitu brzinski napravit kad mi nije mrsko 
odjeæu peglam po potrebi, pretežno svaki drugi dan, jer nemam prostoriju u koju bi mogla nakrhat hrpu veša pa da èeka odreðeni dan. Pisala sam veæ, peglam ono što moram, što æemo obuæ taj dan ili sutra ( ako ima potrebe za peglanjem). Najviše peglam hairliju, bilo ljeto bilo zima, pegla radi 
generalka ah, to kad mi doðe dobra obièno svaki drugi dan ide usisavanje i prašina, trijebljenje drnðela a prozori i store po potrebi dok je bilo toplo terasu sam svaki dan mela i brisala ( ruke se pozlatile onom ko je izmislio džoger) nije da sam ja peka, al' zbog èeljadeta, sjede dijete, dira rukama ploèice, dira ovo, dira ono, maèketine po noæi hodaju, pa zato ....
ne vježbam ništa, èitam knjigu kad ugrabim vremena
|
|
29-09-2013 at 17:48 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
laly Nivo: Moderator podforuma Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Zivot
ja ustajem oko pola sedam, jedva, i vikendom planiram spavati duze ali ne ide. stavim kafu, kupatilo, budjenje djece za skolu, pojdem vocku, pijem kafu, njima pomognem ako sta treba i u 7:15 oni su vec van stana. onda jos jedna solja kafe i planiranje sta cu obuci na posao, sta imam uraditi taj dan, itd.
na poslu sam u 8 i 15, kasnim i onda jos jedna solja kafe i silne obaveze. uglavnom ne stignem jesti, pijem kafu, cigare i voda. do kuce pjesacim, jer volim setati.
kuci kasni rucak, i onda trka ako mala ima trening valja voditi, ili idem setati ili sa prijateljicama na kafu.
vecera je nesto lagano,malo internet, malo citanje, neki film sa djecom i spavanje negdje izmedju 12 i 1. zavisi nekad i kasnije
|
|
29-09-2013 at 19:41 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Zivot |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|