|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Bambi Nivo: Forumski doajen since 1974
Registriran(a): 08-01-2003 Lokacija: Tuzla Odgovori: 20623 IP: Maskiran
|
Otvorila ja novu temu :D
Da ja pocnem sa pisanjem pa cu skontati kako da nazovem temu. Sjedim juce ujutro u autu, cekam rodjaka i gledam onaj novi blok C na Stupinama. Kad nosi kran neke daske. I sve nesto kontam, valja njemu ponijet i dorucak i rucak, i vodu, sve sto mu moze zatrebat...a kad ga pocera onda je belaj 
I sto se cesto kaze, uvijek mislimo da je drugima lakse. Uvijek je tudji posao najlaksi.
Elem, da pricamo o svojim ili iskustvima ljudi koje poznajemo o tim "laksim" poslovima.
Evo ja cu prva. Ja sam radila u trafici. Neko bi rekao, sjedis i prodajes, a nije bas lako. Limenka je to, zimi se smrznes, ljeti se skuhas, imas papira kao da radis u knjigovodstvenom servisu, obicno su kraj ceste pa ima prasine kao u prici...ima toga jos, ali se ne mogu sjetiti 
Radila sam i kao portir Nesto kratko, ali nisam imala puno odgovornosti osim puljke open and close ali sam sigurna da nije lako.
Elem, jesmo li skontali? Jesmo. Hajmo sad
Nemojte samo zivi bili da se svadjate, potezete za necije diplome, ko sta zna, ko folira i slicno. Mislim da se to pretreslo, pa ako moze normalno, ako ne da obrisem
|
|
21-11-2013 at 21:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
naivna Nivo: Forumski doajen Dr.Vejsil Hetjimitj
Registriran(a): 23-08-2008 Lokacija: andromeda Odgovori: 1324 IP: Maskiran
|
Re: Otvorila ja novu temu :D
citat: Bambi wrote:
Da ja pocnem sa pisanjem pa cu skontati kako da nazovem temu. Sjedim juce ujutro u autu, cekam rodjaka i gledam onaj novi blok C na Stupinama. Kad nosi kran neke daske. I sve nesto kontam, valja njemu ponijet i dorucak i rucak, i vodu, sve sto mu moze zatrebat...a kad ga pocera onda je belaj 
I sto se cesto kaze, uvijek mislimo da je drugima lakse. Uvijek je tudji posao najlaksi.
Elem, da pricamo o svojim ili iskustvima ljudi koje poznajemo o tim "laksim" poslovima.
Evo ja cu prva. Ja sam radila u trafici. Neko bi rekao, sjedis i prodajes, a nije bas lako. Limenka je to, zimi se smrznes, ljeti se skuhas, imas papira kao da radis u knjigovodstvenom servisu, obicno su kraj ceste pa ima prasine kao u prici...ima toga jos, ali se ne mogu sjetiti 
Radila sam i kao portir Nesto kratko, ali nisam imala puno odgovornosti osim puljke open and close ali sam sigurna da nije lako.
Elem, jesmo li skontali? Jesmo. Hajmo sad
Nemojte samo zivi bili da se svadjate, potezete za necije diplome, ko sta zna, ko folira i slicno. Mislim da se to pretreslo, pa ako moze normalno, ako ne da obrisem 
kad kupuju ljudi kondome,je l' him samo nako tutnes u ruku,ili to izvedes nekako diskretno,u nekoj kesici i slicno?
|
|
21-11-2013 at 22:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Otvorila ja novu temu :D |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|