|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Boje
Koje boje volite ?
Ja sam dugo nosila sve sto je u boji zemlje ili pijeska ,drap ,maslinasto zelenu ,smedju i crnu .
U zadnje vrijeme sve vise volim svijetle tonove .
Odjednom volim boje... roskaste ,kremaste tonove ,boju breskve ,narandjastu pa cak i crvenu koju prije nisam podnosila .
Sta se desava sa mnom
E, da se malo zezamo ,sta mislite da napisete u cemu ste sada .
KLikozovna ti mozes napisati sta hoces ja ti necu vjerovati ,uvijek kontam da izgledas bas kao na ikoni .
Evo ja sam sada u njeznom drap dzemperu (ako je to uopste dzemper ,uskog kroja ,ima na sebi tanke ,horizontalne bijele pruge i par nijansi tamnije somot pantalone a vi ?
|
|
25-11-2003 at 10:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
cutie Nivo: Forumski doajen not a cutie pie
Registriran(a): 28-04-2003 Odgovori: 3049 IP: Maskiran
|
Re: Boje
Interesantno kako imamo faze jedne boje, pa onda promijenimo. Ja sam jedno vrijeme sve nosila svijetlo plavo i off white (je li to drapkasto?), neko mi rekao da mi to lijepo stoji. Onda sam skontala da mi bas i ne stoji lijepo (posto sam ja sva svijetla, pa nema kontrasta). Otad najradje nosim crno, tamno smedje i bordo. Sve dok nisam mami poslala sliku, a ona mi kaze da je mislila da sam bolesna, "em´ si mrsava, em´ u crnini" (nisam mrsava, op. aut.) Tako da sad uvodim malo boje u garderobu. Neki dan sam kupila dvije bluze u kombinaciji vatrenih boja, crvena, boja "hrdje", narandzasta...
Sad momentano, nema laganja, sam u crnim hlacama i crnoj pamucnoj majici dugih rukava na V izrez i crnim koznim cizmama. Samo nemojte mojoj mami reci da opet nosim crno. vattene amore che siamo ancora in tempo...
|
|
25-11-2003 at 19:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
felix Nivo: Guest IP: Maskiran
|
U pravu si Bosnjo, trula visnja je trulo voce, ali ja volim boju trule visnje kad nije posve trula.
zatim boju bijele kafe sa malo manje mlijeka.
zuta
crvena
tamno plava
maslinasta. Ni jedan se zlocin ne moze opravdati.
|
|
25-11-2003 at 20:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
felix Nivo: Guest IP: Maskiran
|
U pravu si Bosnjo, trula visnja je trulo voce, ali ja volim boju trule visnje kad nije posve trula.
zatim boju bijele kafe sa malo manje mlijeka.
zuta
crvena
tamno plava
maslinasta. Ni jedan se zlocin ne moze opravdati.
|
|
25-11-2003 at 20:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
klikOzovna Nivo: Guest IP: Maskiran
|
citat: sunce wrote:
Koje boje volite ?
Ja sam dugo nosila sve sto je u boji zemlje ili pijeska ,drap ,maslinasto zelenu ,smedju i crnu .
U zadnje vrijeme sve vise volim svijetle tonove .
Odjednom volim boje... roskaste ,kremaste tonove ,boju breskve ,narandjastu pa cak i crvenu koju prije nisam podnosila .
Sta se desava sa mnom
E, da se malo zezamo ,sta mislite da napisete u cemu ste sada .
KLikozovna ti mozes napisati sta hoces ja ti necu vjerovati ,uvijek kontam da izgledas bas kao na ikoni .
Evo ja sam sada u njeznom drap dzemperu (ako je to uopste dzemper ,uskog kroja ,ima na sebi tanke ,horizontalne bijele pruge i par nijansi tamnije somot pantalone a vi ?
8(*_*)8
He he Sancice, da imam ovakvo telo mozda se nikad ne bi ni oblacila:-)
Salim se naravno, ko bi pored ovakve garderobe koja se nudi u buticima isao go.Sem naravno, kad nadjem na moru svoju uvalu i svoje "parce mora", onda skidam sve sa sebe, jer obozavam da se kupam gola.
BOJE. Boje su cudo!Ili sto rece ona pesma "boje su u nama...".Uopsteno govoreci, volim sve boje. Ne volim samo nijanse nekih boja.
Ako bi morala da se odlucim za neku odredjenu, `ajde da kazem, bila bi to narandzasta, mada u toj boji,osim nekog vesa, jednih pantalona i neke bluze(koja ima i neke boje pride)nemam vise nista.
Volim boje jeseni, boje peska, bez crne nikad.
Nema pravila.Dosta zavisi od raspolozenja,tj. na koju nogu ustanem.Isto vazi za nacin odevanja,tj.stil.
Moj stil je da nisam rob nijednog stila, vec ih cesto mixam, uzimam od svakog ono sto mi se dopada i sto mi dobro stoji.
Srecom, te ne radim na takvom mestu gde moram da bidem obucena kao"working girl",nego mogu da dodjem i kao klosarka, reperka ili sta mi vec padne napamet.
Danas je u Bg-u lepo vreme(15 stepeni),pa sam obukla neke maslinaste pantalone(nesto izmedju military i hipi fazona),crni dzemper-rolka, crni cizmaci i maslinasto zelena jakna-sako,strukirana, od srednje"debelog"materijala(nesto kao zenska verzija vijetnamke).Da...i crni kozni ranac-torba.
PS Kad vec pominjes crvenu, ja je oduvek volim, ali nikad cela u toj boji i nikad druga nijansa osim one prave, "ciste"crvene.
|
|
26-11-2003 at 13:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
cutie Nivo: Forumski doajen not a cutie pie
Registriran(a): 28-04-2003 Odgovori: 3049 IP: Maskiran
|
Portret mog života
Mesec prosipa bokal fosfora.
Vitraž mraza na oknu prozora.
Jedne noæi k´o ova, znaæe Bog,
doslikaæu portret života svog.
Silueta se davno nazire.
Neko uzdahne, neko zazire.
Isto vide a razno tumaèe,
ðavo prste u farbu umaèe.
Prave si boje dodala na taj portret života mog:
talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog.
I lila, tamnu, èeznjivu,
i boju breskve, nežnu i sramežljivu,
setno sivu, nepogrešivu.
Roze naðoh með´ starim pismima,
modru vrpcu nad teškim mislima,
ukrah riðu iz pera drozdova,
laki purpur iz prvih grozdova.
Uzeh oker sa sveæe sveèarske,
drap sa svilene mašne beæarske,
mrku s tambure tužnih tonova
a cinober sa nosa klovnova.
Prave si boje dodala na taj portret života mog:
talase plave, nijansu lave, vrtloge zelenog.
A crnu nisi štedela,
ali bez nje bi bela još izbledela -
bez crne bela ne bi vredela.
Srce je moje napuklo
k´o kora starog bagrema,
al´ u tvom oku kao lane zadrema.
I, jedva, kao šapati,
nièu u uglovima zlatne paprati.
Pramen sna u sliku navrati.
Vetar dokono senke spopada.
Huk u ambis tišine propada.
Jedne noæi, k´o ova, znaæe Bog,
doslikaæu portret života svog.
Mozda sam malo off, ali sta cu, svidja mi se. vattene amore che siamo ancora in tempo...
|
|
26-11-2003 at 14:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
bubi Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Boje koje odijevamo i nacin odijevanja po mom misljenju nas otkrivaju kao osobe. Ja sam oduvijek mijesala elegantni i sportski stil neznam razlog ali jednostavno svida mi se. Trudim se relativno biti u trendu ali mu ni u kom slucaju ne robujem. Sjecam se da sam krajem 80-tih obozavala maslinasto zelenu zatim sam prije pet godina imala maniju crvene a zatim ciklama danas sam manje vise u svijetlo smedoj. Ali crna i crvena su moje boje za zimu jesen a bijela i sve svijetle za ljeto.
|
|
26-11-2003 at 17:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|