|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
korn Nivo: Forumski vuk KoRn
Registriran(a): 13-03-2005 Lokacija: fuCkiNg dEseRt Odgovori: 662 IP: Maskiran
|
Re: Re: Najvisi/najnizi forumas /forumasica
E fakat si u pravu, nemam pojma sto je to tako ali i mene privlace niske cure. Sve do sada su bile izuzetno niske ali to i nije voliko bitno, kako god da okrenes pupak dodje na pupak a to je najbitnije...
citat: NORA wrote:
-------------------------------------------
Uh, nane ti mora da si pobjednik...
Nego de reci mi nesto...Znas onu staru "krilaticu" da visoki momci vole niske cure, ima li tu nesto, kakva su tvoja iskustva, i ako ima, bi li znao otprilike objasniti kakva je to "cudna hemija", jel`to samo ono obicno "suprotnosti se privlace" ili je nesto drugo...Ja sam fakat vidjela puno parova gdje su momci oko 190, a cure oko 160...meni je to slatko, ali mi je uvijek bilo malo "tajanstveno"....malo previse za slucajnost...sta ja znam...

|
|
04-09-2007 at 01:20 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Najvisi/najnizi forumas /forumasica |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|