besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Moj ljubimac
Fala vi na komplimentima, i vi ste meni preslatki ;cmok moracu ovu sliku pomjerit ili neku drugu tamo stavit na ono...
Joj, Gucci, pa u tebe je snupi pas! Ja sam se zaljubio bio u jednog snupija, vidio sam ga na ulici, curica ga neka setala, meni se crkavala od smijeha, de mi ga reko bona prodaj, kaze ne smijem, mama ce me razbit! :lol Postavicu ti sliku da ga vidis, kakoje samo veseo i drag!
|
23-06-2005 at 19:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Vidi bona i ovog jet lijep! Ovoj e taj sto sam tu curicu molio da mi ga da, ja ga vidjo i kako ga vidjo reko, "Jao, pa zar sam tebe cekao citavog zivota" :2h :2h :2h :2h :2h
Vidi ga bona!!!

[Edited by besmir on 24-06-2005 at 01:16 GMT]
|
23-06-2005 at 20:13 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Ma jebi ga, nikako da ih smanjim ili makar na kameri da podesim da su manje, ne znam... musko mi treba za te tehnicke stvari, draga Gucci, ne znas ti kako je biti sam :lol :lol :lol
A nemoj me sad zajebavat vaki je ker naki je, ker ko ker, al vidi ga sto je lijep! :)
|
25-06-2005 at 01:34 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
:2h :2h :2h :2h :2h Joj, ovo je najbolji fazon na svijetu! Kako je cool! :2h :2h :2h :2h :2h
|
12-07-2005 at 19:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|