citat:Trucker wrote:
trazim..
-kuha
-pere
-pegla
-da ne pruza jezik gdje mu nije mjesto
-da ne ide na interenet
-da mi glanjca cipele tri puta na dan
-kad navece izlazim u kafanu,obavezno prospe casu vode zamnom
-kad se izjutra vracam iz kafane da drzi vodu u ustima dok ne zaspem -
sve mi je jasno , osim ovog zadnjeg
muskarci hoce od zene i moguce i nemoguce ...ima neka fraza koju cesto upotrebljavaju , nesto oko kuharice i ljubavnice zaboravila sam ......
znas li sta menu u mene moja halasha kaze kad ja njoj kazem,sto mi nijesi nijema?
-kaze mi,ti bi znaci volio da ti ja onakom pjanom rukama masem ispred glave kad se vratis "rano"
;hanka
jes vala bas , u pravu je zena , bas ruzan prizor..hm kad malo bolje razmislim nek bude samo malo tiši da ne bi morala mahati rukama nit da moram zvocat tako rano
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
Re: sto to muskarci zaista hoce od zene?
citat:senzualna wrote:
Evo neke moje teorije sa kojom bi se ja slozila...
mislim da muskarci zele zenu koja zna voljeti,´koja je prvrzena,
u krevetu divlja, nesto poput spoja svetice i kurve koji funkcionira i postoji,interesuje me da li muskarci dijele ovakvo misljenje ili vi imate sasvim drugu teoriju...(teoriju ozenim djevicu ,kurvu platim,je po meni podlo egoisticna teorija)
[Edited by senzualna on 23-02-2007 at 08:51 GMT]
Senzy , od tebe sam najmanje ocekivala ovakvo pitanje
...u sustini je to tako...da ga ujutro probudi s kafom u krevetu, vec sredjena , po mogucnosti u kimonu gejshe i sa zaljubljenim osmjehom a iz kuhinje da se siri miris vruceg hljeba koji jeona naravno zamjesila u 4 ujutro , ahahahhaha
...da ga isprati na posao ali da po mogucnosti i ona radi (ali kao manager, dr, advokat i tako to... )da djeca ne kmece dok On ne izadje iz kuce ... znaci :
-sexy "business woman"
-bezprijekorna domacica
-uvijek nasmijana i smirena majka
...i da ga naravno nakon NJEGOVOG teskog dana u krevetu doceka u ulozi drolje-tigrice-mace-zmije... spremne na ispunjenje svih njegovih perverznih prohtjeva
...ah ja...da se pretvori u fikus , da suti i stoji u cosku kad je kakva utakmica (podrazumjeva se da mu je ispred nosa prije toga stavila meze i pivo )