Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Maskara!!!
citat: Bambi wrote:
Od nekih mi ostane crni trag ispod ociju a od nekih ne Valjda ipak ima neke razlike, jer se ne razmazuju sve. Ne volim zakrivljene cetkice. Imala sam masterpiece i zlatnu i crnu i ne svidja mi se ona gumena cetkica. Elem, najbolje da kupim max factor 2000 calorie...mislim se ja u sebi
od ove Diorove ništa ne ostaje,nema tragova niti razmazivanja,ali valjda je do cijene....50$ calneš i nema brige da æeš izgledati kao rakun nakon dva sata od nanošenja 
Loreal volume million lashes,koja ima sve predizpozicije da bude moja stalna ,jer ima super èetkicu,odlièno se razmazuje,nema grudvica,predivno izdužuje trepavice,ali samo gornje...stavljanjem na donje trepuše,nakon 2 sata izgledam kao bubrežni bolesnik ili rakun ..cijena joj je vrlo pristupaèna,ali.....
http://beautyknot.files.wordpress.com/2011/07/loreal-volume-million-lashes-1.jpg
trenutno ,meni najbolja...max factor masterpiece MAX...ni grudvica,niti se razmazuje,fino izduži trepavice ,samo ih ne uvija ,ali to nije neki problem...meni su prirodno uvijene,a bitno mi je da se maskara ne razmazuje i da me ne peckajau oèi od nje,ali da se lagano skine (ja mascaru veæ 30 godina skidam mokrom blazinicom na koju stavim kap baby ulja,bilo kojeg)...cijena je pristupaèna i uvijek je ima u svim drogerijama....
[Edited by soraya on 03-12-2012 at 19:17 GMT]
|
03-12-2012 at 19:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Ženski minder : Maskara!!! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|