Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: Runjava il obrijana pitanje je sad
citat: sretno dijete wrote:
Refresh...
Steta teme, a nisam rek´o nije´ne...
Odmah da se izjasnim, moja zena nit je rutava nit brije, nego lijepo je redovno podasisa tako da je i meni i njoj "pristup" olaksan...
Ali, meni dusa ceprkat po zeninim kozmetickim sitnicama. Nedavno, naletim ja na neki samponcic, nepoznata marka meni, sta je sad ovo? Citam, a ono kaze nesto specijalno za picinu frizuru.
Ma vidi ti gospodje, ne valja joj obican, nego daj nesto posebno. Vala probat cu ga i ja, bas da vidim razliku.
Natoba ja pola pakovanja na pubicni jastucic moj, utrljam dobro, pustim vodu, izaperem...
Joj ljepote...U meni mi frizura od njeznika isto pjevac Bonny M. Samo mu jos mikrofon fali .
Sutradan, milzvucan glas moje zene hita k meni:
"Jesi li mi ti dirao sampon?"
"Kakav ba sampon?"
"De ne pravi se blesav...znas ti dobro koji"
"A onaj. Prob´o samo... sampon ko sampon...nema razlike"
"Stvarno si dijete..."
Refresh nekih dobrih komentara
<br /><br /><br /><br />
|
12-12-2007 at 20:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 24
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Bozica, damcho, Donji Mosnik, ekolog, enko, fmjazz1973, JelenaStojkovicMiric, MojaLelaa, nile, Soul 0711, tdituning, vikalj
|
FORUM : Sex : Runjava il obrijana pitanje je sad |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|