Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
dragec Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-04-2005 Lokacija: München, Stupine Odgovori: 2128 IP: Maskiran
|
Re: Re: djecije provale
citat: m-v wrote:
malo prije, dok sam mu prala zube:
´mama, ko su ti ljudi sto su napali bosnu?´
´pa neki drugi bosanci , sine, al koji nisu htjeli da mi zivimo u svojoj zemlji, i koji nisu htjeli da budemo ono sto jesmo, nego sto oni zele da budemo. a ako necemo, iako je nas bilo vise, i trazili smo svoju drzavu, onda su nas htjeli ubiti i otjerati iz nasih domova.´
´hm. znas sta bih ja uradio? kad me pitaju, ja bih reko : o.k. a onda bih radio kako ja hocu. a kad okrenu leda, onda bih ih sredio.´
(6 godina i 2 mjeseca, a vec politicar )
Na koga li se, bacio. Svakim danom ,u svakom pogledu
|
01-02-2006 at 05:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Re: djecije provale
Posto ja nemam svoje bebce, imam braticnu pa cu vam njene ´bisere´.
Ona ima 7.5 godina i prava je mudrica, svako malo nesto novo smisli.
Neku vece bila ona kod nas, i tako mi sjeli da veceramo (piletina i pira), a ona pocela (do duse na engleskom, ali cu ja pokusati da vjerodostojno prevedem, mada je interesantnije na englesom, ali rekoh da me ne napadnu ):
"Znas ti keka (i dalje me zove keka ) da sam ja vegetarijanka?"
"Ma nisam znala bebo, sto mi nisi prije rekla?" pravim se ja iznenadjena, ali ono cekam da vidim sta ce dalje biti.
"Ma da jesam. Bas je zalosno sto se ubijaju bebe krave i bebe kokosi..." A tetak ti tu naravno dodaje da je u pravu i da je to bas strasno i da bi on sada ustao i ne bi ni jeo. 
A dijete gleda u ono jelo u tanjiru pa kaze:
"U ovom momentu umirem od gladi i nesto ne mogu sada da mislim na vegetarijanstvo, ali kada zavrsimo s vecerom nemoj vise da zaboravis da sam vegetarijanka!" When you lose, don't lose the lesson!
|
07-03-2006 at 06:37 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan_tz, AMKO, cor, LAB, Lafica, mr.te-ze, Mulan, MuRe_X, Nikkey, ozzytz, smesni_ste, vib, ziggy, ZIGGY_TZ
|
FORUM : Roditelji i djeca : djecije provale |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|