Registriran(a): 05-09-2002 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 1240 IP: Maskiran
Re: Inovacije, izumi, ideje i tako to.....
Naslov bi mogao biti i "kako se nisam sjetio ?" sto je bio komentar mog prijatelja kad je pogledao ovaj video.
Sjetih se serije o Nikoli Tesli, on upravo odbivsi jednu primamljivu ponudu za otkup patenta svom asistentu, koji ga je sa nevjericom posmatrao, odprilike rekao "od hiljadu ideja samo je desetak dobrih, a od tih desetak mozda su samo jedna ili dvije iskoristive" .
Ako imate originalne ideje (svako ce za sebe prosuditi jesu li dobre), ili ste prepoznali ideje koje ne moraju biti vase, ovo je mjesto da ih podjelite s nama
citat:ANABELA wrote:
Jos kad bi ja mogla vidjeti sta je tako genijalno....
No you tube,friends...
Pa jesi li odgledala video
Genijalan je spoj jednostavnosti (ako mozemo reci da je projektovanje ma kako jednostavnih DSP sklopova "jednostavno") i nemjerljivog doprinosa zastiti ljudskog zdravlja, a sve to sa relativno malo novca. Ova tri kontradiktorna zahtjeva je u praksi vrlo tesko pomiriti, zbog toga su izumi ovog tipa genijalni...
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
Ja nemam pojma dragi moj o cemu ti govoris.. Video nemogu otvoriti pa neznam o cemu je..A posto je pretpostavljam sa you tube,tu nemam pristup..
Dusmani nas skinuli...
Evo i kod mene ovaj skace.. ;hanka
Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
Re: Re: Inovacije, izumi, ideje i tako to.....
citat:ANABELA wrote:
Ja nemam pojma dragi moj o cemu ti govoris.. Video nemogu otvoriti pa neznam o cemu je..A posto je pretpostavljam sa you tube,tu nemam pristup..
Dusmani nas skinuli...
Evo i kod mene ovaj skace.. ;hanka
, ma stat cemo mi njima u kraj. Ovdje je oficijelna stranica gdje je proizvod detaljnije opisan, a kratki klipovi se mogu downloadovat-i, valjda vam nisu i to zabranili
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
Vidjela sam i to je nesto zaista super..
Kod mene ovdje u komsiluku ima tako neka masina za sjecenje mesa pa kad god mi onaj uzme pilice komadat na njoj ja samo gledam kad ce prst odrezat...
Ma narod je pametan,svasta su pronasli a kad ne bude vise nista da se pronadje i sazna bice smak svijeta...pa onda ispocetka...
BTW vidim da si "otkriven"... ;hanka
Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...