|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Baby1 Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 19-11-2006 Lokacija: Belgija Odgovori: 3356 IP: Maskiran
|
Re: Re: Binino umjece!
eh moja Bino, i mi smo evo pocheli da pravimo, posla i posla, a ja da mi je to da zavrshimo dok je ljeto, pa ce mi i bebica kasnije dodji,
necu imati vremena za to.. a inache volimo i ja i muz kamen i sve shto je ruchno pravljeno i radjeno, nema nishta bolje, a stavit cu i ja zavjese pa lanene da ono padaju, a da mi je ispred kuce neko cvijece ili neke biljke ali neznam koje bi bilo najbolje, imam sunce samo u jutro a poslije podne je iza kuce, znash li ti Bino sreco...prelijepa je pergola, imal i ona barbecue ko i ti, chudilo bi me da nema, vidila sam ima i pec, pa kao ljetna kuhinjica, hmmm
|
|
08-07-2008 at 20:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Bina52 Nivo: Forumski doajen Brcanka
Registriran(a): 11-10-2007 Lokacija: USA Odgovori: 1038 IP: Maskiran
|
Re: Binino umjece!
citat: Baby1 wrote:
eh moja Bino, i mi smo evo pocheli da pravimo, posla i posla, a ja da mi je to da zavrshimo dok je ljeto, pa ce mi i bebica kasnije dodji,
necu imati vremena za to.. a inache volimo i ja i muz kamen i sve shto je ruchno pravljeno i radjeno, nema nishta bolje, a stavit cu i ja zavjese pa lanene da ono padaju, a da mi je ispred kuce neko cvijece ili neke biljke ali neznam koje bi bilo najbolje, imam sunce samo u jutro a poslije podne je iza kuce, znash li ti Bino sreco...prelijepa je pergola, imal i ona barbecue ko i ti, chudilo bi me da nema, vidila sam ima i pec, pa kao ljetna kuhinjica, hmmm

Baby1 nije to pec nego li barbecue na plim i pokretno je na tockovima,nego su monsuni kod nas sada pa vjetar i poneka kap kise zezne joj taj rosfraj i ona ga stavila pod strehu da necisti stalno i neglanca.
Primijetila si i zid oko patia i pored stola velikod.I to je napravila od blokova i oblozila plocama bijelog uglancanogtog kamena,a ja sam joj napravila jastucice od spuzve i kad ima party ona to poreda i ima kao sjedalo.Lijepo je to osmislila,samo mi se nesvidja ona trstika oko tusa vanjskog.Ali nagovorit cu ja nju da ozida zid i uradi plocicama dizajn kakav joj je na zidu kuce.
Sto se tice cvijeca:moras vidjeti sta ti ostaje zastalno da posadis ispred kuce sa lokalnim cvijecarima.Kazes da ce beba doci i da ti neoduzima vremena kasnije to cvijece.
Cestitam za bebicu i cuvaj se!
;hanka
[Edited by Bina52 on 09-07-2008 at 05:08 GMT]
|
|
08-07-2008 at 21:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Umjetnost : Binino umijeæe! |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|