Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
Re: Nase bebe
citat: cupo wrote:
...shalim se malkice nek su sva ziva i zdrava a posebno sto svi vi koji postirate ste dobri roditelji jebiga neke znam licno neke vako al sve u svemu sve izgleda po ps-u...samo da roditelji malo do pameti dodju
Copetovoj curici sretan rodjendan...meni obadvije lice na babu...
Od halosvabije prava mala princeza a jest mi je nesto bilo zao na onoj slici kad place Bog te pita sta joj je materesina uradila shalim se...
Od laly su djeca isto slatko a mala lopov na mater
Najvise bi volio izgnjavit Dencino dijete pravi sebek mali tacno sve zamisljam onako kako Denci opisuje i kad ga slika...ma ko med je...cupo bi ga svasta naucio ...
Kod Mele isto ko med mladji mi izgleda ko prava dobrica...i stariji je lutka...
Hej grofo kad malo razmislim treba da poduzmemo nesto po ovom pitanju rastuzise mene generalno ove slike ...i ne ide mi u glavu nikako na koga su vam djeca ovako lijepa pa sve ljepse od ljepseg zivota mi ...
Ja i od saneline ono malo bi volio izgnjavit...
nego se sad sjeti meni dusa kad djeca laju...i ja imam jednu malu rodicu iz Lipnice i ti moji rodjaci su malo poseljaci zavijaju kad pricaju i sl...i ona kad prije dok sam bio mladji dodje kod mene ja njoj kazem evo ti marka al da opsujes...i onda ona rekne fuck you mOther to je toliko smijesno kad ona zavije ja ne dolazim sebi ...pravi gad ...il kad mi kaze ja izvela zeceve na merOju (meraju )...
nego sjetih se isprico sam nekad prije na forumu stariji forumasi se sjecaju al moram ponovit...jedne prilike prije jedno 5-6 godina sam imao goste iz Amerike i sad su doveli malog djecaka...njemu bile ba dvije godine i nesto ...i sad kad su oni dosli kod mene dijete ono uslo kad u jednom momentu ja cujem nesto hrokce...ja reko dragi Allahu sta je ovo...kad ono dijete je donijelo malu svinju i navijes je i ona hrokce ja se sjebo pravo oj reko zivote od toliko igracaka ...
mali je uglavnom bio pravi mali secer nacu sliku pa cu vam postirat...i tad kad ja dodjem s posla ja vodim brigu o djetetu...vodim ga napolje i tako...posebno zadovoljstvo mi ga je bilo ucit da psuje...npr ja ga nucio da kaze p**** pa kad odemo u bingo on se pocne derat p**** p**** a one zene padaju od smijeha...a meni dusa nista to mene nije stid...pa sam ga onda naucio da kaze shupak...i sad ko god dodje ja njemu kazem reci mu i onda on sav sretan kaze Hi shupak...a ne zna slovo sh da izgovori ko mi....
pa onda ja njemu kazem you are a big shupak a on se sav iznervira i kaze meni noooo I m a baby shupak jadan nije skonto da je shupak negativno...
pa onda ja tako njega odvedem u grad i kad naidje kakva bula ja njemu kazem looked pretty women a on samo ponavlja za mnom ko ja mu zakletva bio te sladoled, te cokolada vakonako ma sta god je htio ja ga bas zavolio...
onda sam ga naucio da podriguje...ja se npr napijem cole i podrignem i onda kazdem yeahh man...i onda kazem njemu ako on da cu mu kupit cokoladu i da ce se vozat u autima i tako je i to naucio...i jedne prilike je podrigno pred materom i mrtav hladan reko ono sav sretan like a cupo ...zena se snebivala ...
i moj Boze jedan dan nas dvojica napolju, pretty women folovi golovi ja kad dijete poce plakat meni odjednom...ja reko Boze sta je sad...hej kad sam se ja njemu priblizio on se usmrdio ...joj ja njega uzeo nosim kud je vruce napolju, kud se on usmrdio dragi Allahu ....mi dodjosmo kuci nigdje nikog ja njega uze u kupatilo skinem prvo sorcic i sad gledam one pelene pa ja to ni na filmu nisam gledo kako se radi ...i stavim ja njega u kadu...i ja umjesto da odlijepim one pelene ja njih povucem prema dole i sva ona g***a poispadase a on i dalje dreci...i u tom momentu kako je to sve poispadalo ja dobijem nagon za povracanje i ono sve hocu da povratim kad njemu haman zanimljivo prestade plakat a meni neki pritisak u mozgu dragi Boze ....i ja jadan otrcim do kuhinje da uzmem flase s vodom kad se vrati u kupatilo kad on sjeo u ona g***a i melja rukama ...ja kad drob svoju nisam povratio...ma nije se on meni malo zgadio ...doslo mi je bilo da svu vodu samo na njega istresem ...joj kad se sjetim toga dragi Boze ...na kraju sam ja njega opro sredio namazo guzo al jebo sam i pelene i dijete i sve u pm ...sou zivi naprica se ja
[Edited by cupo on 02-08-2007 at 01:21 GMT]
Ludnica,ovaj moj bi te slomio za dan,vec sad hoda po kuci skine pelenu i pokazuje chunu Mi ga neki dan odveli doktoru,dijete bolesno,covjek mu fino prica i hoce grlo da mu pregleda,ovaj nista miran gleda i glavom covjeka u nos,toliko ga je zavalio,mislila sam da ce se onesvijestit,nije bilo lomova samo krv iz nosa Doktor je s razbijenim nosom osto,a mi se pokupili kuci
Da ne zacatavam evo slika Usta su puna kamenja

[Edited by Denci on 02-08-2007 at 15:16 GMT] Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
02-08-2007 at 13:36 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|