|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Kako upecati kvalitetno musko: savjetovaliste
ona koja "upeca" moze biti potpuno sigurna da ce se taj odpecati! ne postoji nista sto moze funkcionirati pod bilo kojom vrstom prisile, a upecivanje je upravo to!
evo par primjera upecavanja koje sam ja vidjela u svojoj okolini i koji mi se bezgranicno gade:
- trudnoca: stari narodni lijek za zakrpavanje popucale (ili propucale) veze
- krivnja i strah: prijetnja da ce uraditi ovo ili ono, ako on ovo ili ono, pa se on onda upeca i onda je yeban
- odvajanje od porodice: podgrijavanje osjecaja samoce i stvaranje ili produbljivanje jaza s porodicom, iskazujuci "razumijevanje" za probleme s mamom, npr. ... ovo mi je najodvratnija metoda i iz dubine duse mrzim zene koje to rade!
- lazna pretjerana potreba: uvjeravanje muskarca da bez njega ne moze nista i nije nista, totalno pretjerivanje, glumatanje nesposobnosti, neznanja... sve u cilju stvaranja osjecaja straha i nemogucnosti prekida, jer - pobogu - sta ce ona onda!
- lizanje s familijom: titranje ocu i majci zrtve, kuhanje, nosanje, pomaganje... sve s ciljem da otac i majka budu ti koji ce odigrati presudnu ulogu zvanu: poguraj sina u brak
et... ovih par mi je najzescije!
mrzim zene koje nisu u stanju da se nose s vezom, s brakom, sa samocom... fuj!
to su obicno one kojima su majke iste takve... nisu se, vala, mogle rodit sa tim znanjima, morale su ga naucit! kaze: ne pada iver daleko od klade - vala bas! tako i jeste!
|
|
26-01-2011 at 08:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|