|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Koliko cipela je dovoljno???
svaka zena u svom ormaru treba imati bar dva para cipela koje ekstremno voli i obozava... obicno su to skupe, mnogima, nazalost, nedostizne cipele, za posebne prilike, ili za svaki dan, a ipak tako posebne...
elem, nevermind... starka, ne uzimaj nista k' srcu... ja rekoh iz svoje perspektive, sto nije neophodno da se odnosi na druge, niti da drugi dozivljavaju na isti nacin...
ja jos uvijek cuvam nekoliko pari cipela koje niti vise mogu nosit, niti cu ih (vjerovatno) ikada ponovno obuci, a pripadaju upravo toj kategoriji
|
|
13-09-2011 at 11:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Crvena starka Nivo: Forumski doajen A woman of courage and honor
Registriran(a): 27-08-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 11207 IP: Maskiran
|
Re: Re: Koliko cipela je dovoljno???
citat: statebriga wrote:
starka, ne uzimaj nista k' srcu... ja rekoh iz svoje perspektive, sto nije neophodno da se odnosi na druge, niti da drugi dozivljavaju na isti nacin...
ja jos uvijek cuvam nekoliko pari cipela koje niti vise mogu nosit, niti cu ih (vjerovatno) ikada ponovno obuci, a pripadaju upravo toj kategoriji
Ama znam da nije meni upuceno 
Nego cuj... imam ja jednu sevdu, dobre smo pravo... pijemo mi kafu skoro kaze ona "Joooj dobrih cipela kod I. u radnji, probala sam ih, ko salivene..." Idi reko kupi, kaze mogla sam I ode... vraca se, sjeda za sto i pocinje spika... k'o ja ne znam sto ne bih sebi svako malo ovako kod nje na rate uzela cipele, ono k'o kad sve obaveze poplaca ostane joj tacno k'o za ratu Obuce ih, dize noge na stolicu i puce se po celu "Pa hebo te nisam platila ratu za laptop!!!"
|
|
13-09-2011 at 19:49 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Ženski minder : Koliko cipela je dovoljno??? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|