Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
Re: Kozmetika i Sminkanje
Jedino puder rijetko koristim,narocito ljeti.Maskara,rumenilo,sjenilo,ruz za usne(tecni).Ruzeve imam u svim bojama,najvise koristim pink,crveni i svijetlo smedji.Sjenila su uglavnom svijetle nijanse,nista zelena,crvenkasta i tako to Sjaj za usne je obavezan ako ne koristim ruz.I njih imam u svim bojama,sa sljokicama,bez
ove najcesce koristim i najbolji su.

Olovke za usne,to nikad.Olovke za oci,crnu,tamno smedju,svijetlo i tamno plavu I njih imam raznih,debelih i tankih
Ma volim se sminkati i uzivam u tome al ne pretjerujem ;hanka Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
27-08-2009 at 20:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
XMRVICAxTZ Nivo: Forumski doajen sitna al dinamitna
Registriran(a): 05-01-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9833 IP: Maskiran
|
Re: Kozmetika i Sminkanje
citat: Denci wrote:
Jedino puder rijetko koristim,narocito ljeti.Maskara,rumenilo,sjenilo,ruz za usne(tecni).Ruzeve imam u svim bojama,najvise koristim pink,crveni i svijetlo smedji.Sjenila su uglavnom svijetle nijanse,nista zelena,crvenkasta i tako to Sjaj za usne je obavezan ako ne koristim ruz.I njih imam u svim bojama,sa sljokicama,bez
ove najcesce koristim i najbolji su.

Olovke za usne,to nikad.Olovke za oci,crnu,tamno smedju,svijetlo i tamno plavu I njih imam raznih,debelih i tankih
Ma volim se sminkati i uzivam u tome al ne pretjerujem ;hanka
Isto i ja tako, ne koristim puder. Al sjaj za usne moram imat, i to svakakve...ovaj od Loreal-a nisam probala, morat cu potrazit bas da i to isprobam.
[Edited by XMRVICAxTZ on 28-08-2009 at 02:13 GMT]
|
27-08-2009 at 21:12 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|