Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kako zamisljate forumase ?
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Amelina
Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 28-09-2001
Odgovori: 78
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Kako zamisljate forumase ?

Hej ba, kakve sljage se ovdje spominju Ako ne pomilujem i ne tucem - kunem se.

Ne mogu sada sve da citam, ali to kako ja izgledam - pa hajde da se nadjemo pa cete da vidite.
Vidis kako je Suncasce zapamtilo, 170cm i 56kg. Mozda jedna kilica manje od silnog trcanja na sve strane. Kosa satirana (na plavo), oci zelene,... bla bla bla, ne mogu vise o sebi. Eto samo da kazem da mi je logistika jaca strana. Sta cu ljudi moji, gurman u dusi pa to je. I jos jedna stvar: nosim bedz da mi se zna prednja strana.  

When you lose, don't lose the lesson!
01-07-2002 at 17:01 | Ukljuèi u odgovor
sunce
Nivo: Moderator podforuma

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

Sta je ovo ´zadnji odgovor -Amelina´ a nema odgovora .
Ovdje je u pitanju ´zona sumraka ´ izgleda.

01-07-2002 at 17:52 | Ukljuèi u odgovor
sunce

icon Re: Re: Kako zamisljate forumase ?

citat:
Amelina wrote:
Hej ba, kakve sljage se ovdje spominju Ako ne pomilujem i ne tucem - kunem se.

Ne mogu sada sve da citam, ali to kako ja izgledam - pa hajde da se nadjemo pa cete da vidite.
Vidis kako je Suncasce zapamtilo, 170cm i 56kg. Mozda jedna kilica manje od silnog trcanja na sve strane. Kosa satirana (na plavo), oci zelene,... bla bla bla, ne mogu vise o sebi. Eto samo da kazem da mi je logistika jaca strana. Sta cu ljudi moji, gurman u dusi pa to je. I jos jedna stvar: nosim bedz da mi se zna prednja strana.

01-07-2002 at 17:55 | Ukljuèi u odgovor
malisa
Nivo: Forumski doajen
maybe not

Registriran(a): 11-04-2002
Odgovori: 3106

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Re: Re: Re: Kako zamisljate forumase ?

citat:
sunce wrote: I imas oko 29 godina a? Mozda prsten na palcu

Nije, nije, nije. Bogami sam mladji i ne podnosim konvencionalni nakit bilo kakve vrste (nausnice, prstenje, ogrlice). Cak ni burmu ne nosim, mada bi po pravilu treb´o.

sto je danas lijep i suncan dan?
01-07-2002 at 22:45 | Ukljuèi u odgovor
sunce

icon Re: Re: Re: Re: Re: Kako zamisljate forumase ?

citat:
malisa wrote:
citat:
sunce wrote: I imas oko 29 godina a? Mozda prsten na palcu

Nije, nije, nije. Bogami sam mladji i ne podnosim konvencionalni nakit bilo kakve vrste (nausnice, prstenje, ogrlice). Cak ni burmu ne nosim, mada bi po pravilu treb´o.

Mladji hahha pa nisi ti dzaba Malisa .

Ni ja ne nosim burmu a i inace nakit rijetko samo nekad nesto .
Mrzim puno nakita ,ne volim bizuteriju .
02-07-2002 at 06:50 | Ukljuèi u odgovor
doris
Nivo: Guest

Vidim ja da ste svi vi skrenuli sa teme.Niko vise ne pise kako koga zamislja na ovom forumu.Sto se tice Lejlun, ja je zamisljam sa kratkom tamno smedjom kosom.Onako povisoka i vitka.Visentalovu facu imam u glavi ali nekako ne znam da je opisem.Sunce eh kako bih nju opisala.Sve mi se cini da bih prije znala prepoznati njen glas kad bi ga cula negdje, nego opisati nju kako izgleda,Pizzo4, pomrsav crne ktatke kose namazane brilijantinom,sarmantan da dodam i to,Ragib,ma nesto ne znam,onako tip od nekih 35 godina lijepo gradjen smedje kose,Amelina raja skroz ja je bas ne zamisljam nesto elegantno popunjenu,meni nesto djeluje ono uglavnom vitka.Donna mi izgleda kao da ima dugu kovrdjavu kosu meni izgleda tako mada negdje procitah da je drugacija,Nije-vazno eh nesto ne znam duge smedje kose ravne,zgodna ima sigurno lijep osmijeh i sigurna je u sebe.Mira sigurno ima onu strebersku facu i kosu duzine do brade,Gogo mi izgleda ko dobar frajer ne znam sto al mi tako djeluje.Zamisljam ga kao zgodnog tipa od nekih 30 godina,tamno plave kose.Eto sad zasad toliko da ne pretjeram,javit cu se opet drugi put o malisi, meri, apotekaru, fuji-sanu i drugima.

02-07-2002 at 16:32 | Ukljuèi u odgovor
sunce

icon Re: Re: Kako zamisljate forumase ?

citat:
doris wrote:
Vidim ja da ste svi vi skrenuli sa teme.Niko vise ne pise kako koga zamislja na ovom forumu.Sto se tice Lejlun, ja je zamisljam sa kratkom tamno smedjom kosom.Onako povisoka i vitka.Visentalovu facu imam u glavi ali nekako ne znam da je opisem.Sunce eh kako bih nju opisala.Sve mi se cini da bih prije znala prepoznati njen glas kad bi ga cula negdje, nego opisati nju kako izgleda,Pizzo4, pomrsav crne ktatke kose namazane brilijantinom,sarmantan da dodam i to,Ragib,ma nesto ne znam,onako tip od nekih 35 godina lijepo gradjen smedje kose,Amelina raja skroz ja je bas ne zamisljam nesto elegantno popunjenu,meni nesto djeluje ono uglavnom vitka.Donna mi izgleda kao da ima dugu kovrdjavu kosu meni izgleda tako mada negdje procitah da je drugacija,Nije-vazno eh nesto ne znam duge smedje kose ravne,zgodna ima sigurno lijep osmijeh i sigurna je u sebe.Mira sigurno ima onu strebersku facu i kosu duzine do brade,Gogo mi izgleda ko dobar frajer ne znam sto al mi tako djeluje.Zamisljam ga kao zgodnog tipa od nekih 30 godina,tamno plave kose.Eto sad zasad toliko da ne pretjeram,javit cu se opet drugi put o malisi, meri, apotekaru, fuji-sanu i drugima.

______________________________________-
I meni se cini da je Gogo zgodan a i Ragib i da su priblizno i istih godina oko 30.
Doris ja imam glasinu haha ,stvarno imam dubok i nekad promukao glas i svi se cude kad me cuju .
Vrati se malo na temu mnogi su tacno opisani .
02-07-2002 at 17:15 | Ukljuèi u odgovor
Doris
Nivo: Guest

Evo mene opet malo da napisem koju o nasim dragim forumasima.Evo sam skuhaka sebi kafu i eto pozivam vas sve da mi se pridruzite.Visentale tebe kao dusu od covjeka cu pozvati na burek kad ga budem pravila ili cu ti poslati fedexom.Sto se tice fuji-sana sta da kazem onako garant pomrsav ima kosu svezanu u repic ili ima bradicu malo duzu garant na njoj svezao neku kikicu,alkica u usima voli tantru i druge istocnjacke "vjestine".Bebu zamisljam kao jednu slatku curu od nekih 26- 27 godina(bebo ako sam pretjerala izvini)Onako lijepa je ima okruglo lice lijepe zube i vesele oci,Malisa eh malisa ko malisa 25 godina pametan, lijep u licu, srednje visine i kao malo pomrsav,Onaj Risto podvoznjak dobro podebeo ,Apotekar visok mrsav crne kratke kose,Derim ima garant oko 30 godina kratku kosu vragolaste oci garant je dvosmislen,visental nas dobri garant ima tuzne oci ali sigurno najbolju dusu od svih nasih forumasa..Eto i zasad toliko u trecem nastavku cu malo o sebi i drugim koje nisam spomenula Vjerovatbo cu drugi put o Hmmm brki1112, biliju, meri no need to argue i ostalima .uh da ne zaboravim i zamisljenog mirzu i druge.

02-07-2002 at 17:50 | Ukljuèi u odgovor
sunce

Doris smijala sam se tvojim opisima i ono za Ristu da je debeo .

Fuji -san uh mnogo opasan tip :p,ne prasta lako ,srednje visine i mozda mrsav.
Derim visok .
Nego svi ste lopuze sa skrivanjem godina jedimo smo Lejlun i ja rekle koliko imamo .
Mirza to znam ,vjetnamka ,martinke ,visok ,mrsav ,
frizura ´sad izfrotirana´
Doris ti si smedja .
Visental ima dusu stvarno ..

02-07-2002 at 17:58 | Ukljuèi u odgovor
sunce

Pa Doris ba sta Visental ima dusu a ja

02-07-2002 at 18:01 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dinny, faraontz2, Gavran, GPSI, poligraf, pop, Strong, Tuzlak_TZ
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kako zamisljate forumase ? New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net