Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
halosvabija Nivo: Forumski doajen nisam pri sebi
Registriran(a): 24-03-2006 Lokacija: svabija Odgovori: 7386 IP: Maskiran
|
Re: Sta smo kupile danas???
uf,da konacno i ja nesto napisem na ovu temu....
danas sam kupila haljinu,crno-bijelu,tj crna sa nekim bijelim cvjeticima...
jednu slatku kosuljicu,roza,ko karirana,bez rukava,pa neku plavkastu sa kratkim rukavima,cipele,torbu,suknju i kosulju,narandzastu....
e jesam ocejfila,to samo ocajna kucanica moze razumjeti a sad nosim kako mi ga skroje,<br /><br />
po meni se nista nece zvati
|
21-06-2008 at 20:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Nora Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 07-04-2005 Odgovori: 2465 IP: Maskiran
|
Re: Sta smo kupile danas???
Joj htela da kupim jedne sandale one sto ih zovu "gladijatorke" ali na petu, onp puna peta 10 cm, a naprijed kamara kajseva, joj obula ja jednu, a bolesna zena, ide od doktora zanebesa se meni sinko ona prodavnica, samo gledam dje je stolica da nazad sjedem , joj mislim se valja meni ovo doc probati kad ozdravim, a bacila sam oko pravo, htjela da se u to natakarim i jos vako kakva dobra haljina i to je to, a sandale ba tamno ljubicste, kozne, joj glava boli, sta cu a ko mi se ne prestane nebesati i kad drugi puta probam...
|
24-06-2008 at 16:42 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|