|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
XMRVICAxTZ Nivo: Forumski doajen sitna al dinamitna
Registriran(a): 05-01-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9833 IP: Maskiran
|
Re: Re: Savjet oko stomatologa
citat: besmir wrote:
Pa sestro medecinska, bila si? Jesu ti sve završili? Koliko si platila? Hoæel ti osiguranje vratit pare? Koliko si puta išla? Prièaj nam sve u mnoštvo detalja!!!
Evo da ja poènem za tebe:
"Meškoljim se ja u krevetu, osam ujutro, kad èujem mati govori 'Što si mi vala i dolazila iz Amerike ako æeš spavat do ova doba... nisi ni trebala dolazit... ko da nisi ni došla... haj da pijemo kafu i da te Ado vozi u Krojèicu' i ja, šta æu, tako ponižena i izvrijeðena na sabahu sve pod predznakom velike ljubavi, ustanem..."
Nastavi 
hahahaha jebo ti sebe jesi lud...de ba, necu da pricam o tome, jos uvijek mi je to bolna tacka...hahaha..ne nadjoh sebi momka kol'ko sam vremena provela kod zubara...dala mi je špricu kad sam posla i lizalo.
a fakat e..znas kako mi popravila lijepo zube..ispopravljala ove americke plombe i zube ko kocka...zena ko vajar haha dizajnira zube da izgleda ko da je tvoj..i da, primila me odma kad sam nazvala, ja rekla bicu do tad i tad u TZ mozetel' me primiti..a ne ko ovi drugi, sto nisi nazvala prije...meni nisu bili skupi..20KM vadjenje..30 popravka..50 lijecenje zuba..
|
|
24-07-2009 at 23:08 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|