|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Inspektor Nivo: Forumski doajen Novus Ordo Seclorum
Registriran(a): 21-06-2005 Odgovori: 9543 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kome vjerujete 100 % ?
citat: statebriga wrote:
eh, i ovdje ti se slazem s tobom u potpunosti!
a ima jos nesto s cime se slazem s andjelom... pricam puno, pricam o svemu, ali postoje neke stvari koje ne govorim nikome, ali ne zato da nekoga ne opterecujem, nego je kod mene razlog sto su te stvari samo moje... skrto i ljubomorno ih cuvam od svih drugih... neka samo moja osjecanja, neke samo moje misli, zelje... kada se ostvare, onda kazem da sam ih dugo zeljela ili mislila... ako se ne ostvare, ostanu u meni... neke svoje strepnje - o nima sutim da ih djavo ne bi cuo... neki divni dogadjaji - o njima sutim da ih ne dijelim, da ne izgube intenzitet...
ma... blebecem ja gdje i kako stignem, ali su to uvijek trivijalne stvari u mom zivotu, koliko god se drugima cinile vazne... o bitnim stvarima ne ide dalje, osim najuzeg kruga, a to je moja porodica...
joj draga ona ti (mrsko mi te zvati nickom,nesto mi bezze-ispadne ko da sam sebi pricam onda ), svaka ti je na mjestu bas... ...ima ljudi koji ne znaju da to sve stave na papir, ili kao post, ali vjerujem da bi se mnogi pronasli u ovome sto si rekla...
|
|
19-08-2009 at 10:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Kome vjerujete 100 % ? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|