|
Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: koliki je u vaseg dragog
joj, ne znam jesam li ovo pisala vec, al' nevermind, mrsko mi trazit... starost, moze se i ponovit ;)
radio jedan moj bivsi u solani, ono ljeto, srednjoskolci, dzaparac i tako... radio s njim neki majstor i na pauzi za rucak, sta li, prica majstor: ona moja, kad krenem rukom prema njoj, cikne i kaze: nemoj prst, ziv bio!
elem, tolike mu sake bile!
mi, jos nevini, nismo ni kontali sto ruka i cemu bi mogla da posluzi... hahahaha
|
|
01-09-2011 at 21:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: koliki je u vaseg dragog
dobar sex nema veze sa mjerama i tezinama ali ima svaku vezu sa upoznavanjem partnera.
Jedan muskarac voli intenzivno sisanje ,drugi daje prednost njeznom lizuckanju glavica ,a treci eksplodira od uzivanja kad mu potpuno progutas penis.I tak da se sve ovo polako ali sigurno i potpuno zakomplikuje ,
skoro svaki muskarac voli sve ove stvari ,u zavisnosti od raspolozenja ,ili stanja uzbudenosti,,sto znaci ako te on stvarno zanima ,moras da se bacis na kurs upoznavanja .
Pitaj ga da te ocjeni ocjenama od jedan do deset ,
da li da biva nadrazen veoma njeznim (1)ili krajnje snaznim pokretima (10)tokom radnje na njegovom koplju koju ti izvodis.
Moze ova igra izmedu tebe i njega dugo potrajati dok precizno ne shvatis sta desetka znaci za njega ,, poigrajte se i postanite prave umjetnice u zavodenju njegovog penisa nebitne velicine
|
|
23-01-2012 at 15:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
|
Re: Re: koliki je u vaseg dragog
citat: senzualna wrote:
dobar sex nema veze sa mjerama i tezinama ali ima svaku vezu sa upoznavanjem partnera.
Jedan muskarac voli intenzivno sisanje ,drugi daje prednost njeznom lizuckanju glavica ,a treci eksplodira od uzivanja kad mu potpuno progutas penis.I tak da se sve ovo polako ali sigurno i potpuno zakomplikuje ,
skoro svaki muskarac voli sve ove stvari ,u zavisnosti od raspolozenja ,ili stanja uzbudenosti,,sto znaci ako te on stvarno zanima ,moras da se bacis na kurs upoznavanja .
da li da biva nadrazen veoma njeznim (1)ili krajnje snaznim pokretima (10)tokom radnje na njegovom koplju koju ti izvodis.
Moze ova igra izmedu tebe i njega dugo potrajati dok precizno ne shvatis sta desetka znaci za njega ,, poigrajte se i postanite prave umjetnice u zavodenju njegovog penisa nebitne velicine
stvarno sam impresioniran...
|
|
23-01-2012 at 15:49 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Re: koliki je u vaseg dragog
citat: senzualna wrote:
a jeno pitanje,sto je onda u vecini slucajeva,kod vecine muskaraca,najbolji seks prvi put sa nepoznatom zenkom
|
|
24-01-2012 at 08:27 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Sex : koliki je u vaseg dragog |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|