Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Re: Mislim na.... (2)
citat: Rodjeni wrote:
Pa kaže:
-na Šejtana amera probosanskoga
-na onu žabarku et sve mi se ime po pozadini malog mozga vrti al nikako da mu na umpadne,ma ja Tanu žuju a žuja je nekad bila zakon,ne znam jel i sad...
-na Shivu,kako god ja skontam ona je nagulila sa onom bembajom i voza li se voza
-na Lolu,lafèinu Bodensee-a,SG und umgebunga
-na onog jaraniku što ga izdadoše moderatori i što mi se hoæe pod lažnim imenom na FB zakaèit...Kad pomislim da mi valja ove godine šljive uzet a nekako su mi se najbolje pokazale one iz Janje,njega se sjetim al daleko je NOR od janjarskih šljivika
-na Don Žuana,Juana il ti Huana forumskog,koji da je žensko imo bi njemaèko špicname(nadimak)Pupa a ovako je samo Puuupa forumski zagondžija koji mi je nešta ko malo splahno u zaNje vrijeme..
-na Beska homoseksulaèinu staru.Juæe mi je na um pao kad sam èito neke novine i lafo amerièki moralista naki Ðeneral(inaæe su ameri poznati po moralu,oni su ga èini mi se izmislili skupa sa indijancima)koji lafo prièa da su holandski vojnici u Srebrenici bili homiæi(što inaæe u SAD-u ne postoji mislim toj njihovoj vojsKi).Reko da ga nije neki leteæi holandez pokupio,pa mu pamet okrenu i još nešta izvratio pa se neæe javit ono iz bosanskog inata inima
-i još na par njihOR,znaju oni da ja mislim poðahkad,ðesu-štasu
;hanka
|
15-04-2010 at 00:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Mislim na... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|