|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
djecko Nivo: Forumski doajen nisam nehljebar
Registriran(a): 28-03-2005 Lokacija: SFRJMAKEDONIJA Odgovori: 13657 IP: Maskiran
|
Re: Tudjmanovi stenogrami i jos malo...
Volio sam i volim èitati tvoje postove,malo je ljudi koji iskreno pišu,možda nisam ni ja jedan od njih , ponekad bez obzira koliko se trudio,ali tvoja iskrenost me fascinira,od kako pratim tuzlarije,mada u jednom momentu mi je bilo žao što si napisala nešto što nema veze sa diskusijama tvojim ili dobronamjernim nekih drugih.možda neka moja loša procjena,ali imam pravo na mišljenje
Nisu administratori ili vlasnici foruma odgovorni za naše izjave,ili traèeve....
Tvoji postovi su iskreni i realni ali ima i ljudi sa pogrešnim namjerama,za što ne treba optuživati one koji nisu te postove napisali.
Dobro bi bilo da nastaviš da se javljaš,pa ako možeš i konkretno svoje mišljenje da izjaviš,iz mjesta u kom si,možda neko ipak pridaje znaèaj tvom pisanju,ja sam jedan od mnogih ,samo što ja priznajem
|
|
29-04-2011 at 17:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|