Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
laly Nivo: Moderator podforuma Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Umjesto poljupca ostavi pjesmu
Tuzna sam zbog svih ovih sukoba na nasoj maloj planeti:Sirija, Gaza, Ukrajina... Zbog cega ratovi, zbog cega je sve manje saosjecanja u svijetu za zrtve svih tih ratova...a jos vise me cini tuznom cijela politicka situacija u zemlji. idu izbori, milioni odose u predizborne kampanje, bilo bi bolje investirati ih u privredu, otvoriti nova radna mjesta. i pored toga, blacenje jednih drugih je cisto dno dna... tako da nema razloga da im posvecujem vise prostora...
medjutim, jos uvijek ima ljudi koji su spremni da pomognu, da razumiju, da urade nesto za druge. i za njih ide ova pjesma
[Edited by laly on 24-07-2014 at 20:21 GMT]
|
24-07-2014 at 20:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: amigos, bishof, DamirSuljic, Deny, esadplavi, GagiNS, gogo, Koksara, MegaMan, Panasonic, PROLOM, ramche_tz, raptor, tabani mehki
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Umjesto poljupca ostavi pjesmu |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|