UEFA ozbiljno razmišlja o tome da Barselona od sljedeæe sezone igra od poèetka sa dva igraèa manje da bi se i ostalim klubovima pružila šansa da imaju posjed lopte blizu 50 %
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: LIGA PRVAKA 2010/2011
za povijest opet engleze u po engleske
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tut el camp
najaca ekipa svih mojih vremena otkad ja prqtim loptu,i onaj jedan go sto su dali je iz ofsajda....fact...
nemoj ðaba i nema dalje,brate,tika taka tika taka,
vidiÆu pi.ko jedna jel sad valjanje po terenu,ebo li te mladic,u po optuznice
zasluzeno,PRVACI
LP 2010/2011
citat:racionalna manjina wrote:
UEFA ozbiljno razmišlja o tome da Barselona od sljedeæe sezone igra od poèetka sa dva igraèa manje da bi se i ostalim klubovima pružila šansa da imaju posjed lopte blizu 50 %
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: LIGA PRVAKA 2010/2011
ŠKOLA ZA SMORINJA---
IZGUBIO je kao gospodin.
S osmijehom je stisnuo ruku Pepu Guardioli, s osmijehom je pratio kako Španjolci nastavljaju svoju dominaciju nad Engleskom.
Alex Ferguson:"Najbolja momèad protiv koje sam ikada igrao. Svi to znaju i to prihvaæam. Nije lako drugaèije razmišljati kada vas ovako pobijede. Nitko nas nije tako razbio. Ovo je veliki moment za njih. Zaslužili su sve zbog naèina na koji igraju i uživaju u nogometu", velike rijeèi za uistinu veliki trenutak Barcelone.
SAF JE SAF,